MENU

Reacties (0) Producten

Zomermusthave: een multifunctioneel campingbedje

campingbedje
Bron: Deryan

Bij Babypark vind je verschillende soorten campingbedjes. Ieder bedje heeft pluspunten die het product uniek maken. Zo is het ene campingbedje extreem licht van gewicht en is het andere campingbedje heel gemakkelijk in en uit te klappen. Zo is er voor iedereen een praktisch campingbedje. Wat ons betreft is zo’n multifunctioneel campingbedje een echte zomermusthave!

campingbedje

Een tentje als campingbedje

Wil jij een campingbedje ook buiten gaan gebruiken? Overweeg dan eens een speciaal tentje in plaats van een standaard rechthoekig campingbedje. Een tentje is namelijk lekker compact en kan ook heel gemakkelijk als box gebruikt te worden. Met name de Deryan Travel Cot is multifunctioneel en in allerlei situaties te gebruiken. Ook het Aeromoov Instant Reisbed (die je op de afbeelding hierboven ziet) zal op allerlei momenten een uitkomst zijn. Het Aeromoov reisbedje is dankzij de verstelbare bodem ook geschikt voor jonge baby’s.

Op vakantie, het strand of in de tuin

Waar je deze zomer ook wilt doorbrengen met je kindje: een fijn campingbedje is zeker geen overbodige luxe. Met een campingbedje creëer je in een handomdraai een veilige slaap- en speelplek voor je kindje. Ideaal op de camping, maar ook wanneer je op bezoek bent bij opa en oma voor een gezellige familiebarbecue.

Is een campingbedje voor jou ook een echte musthave in de zomer?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *