MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Zo was het: de Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs

Ben jij ook naar de Negenmaandenbeurs geweest? En wil je graag nog even nagenieten van de beurs? Dat kan! Wij hebben de leukste foto’s verzameld om je een terugblik te geven op dat leuke dagje uit. Kijk je mee?

Activiteiten Negenmaandenbeurs

Zoals we al in onze eerdere blog Save the Date voor de Negenmaandenbeurs aangaven waren er dit jaar weer nieuwe activiteiten op de Negenmaandenbeurs. Zo was er voor het eerst een papa-route ingesteld. Op deze route werden vooral de vaders verwend met leuke cadeautjes en papa masterklassen. Ook nieuw was dit jaar het peuterplein. Heb je al een peuter en wilde je graag nog naar de Negenmaandenbeurs? Dan kon je kindje zich lekker vermaken op het peuterplein en had jij even je handen vrij.

Babypark op de Negenmaandenbeurs

Als je naar de Negenmaandenbeurs bent geweest kan de stand van Babypark je bijna niet zijn ontgaan. Van kinderwagens tot babykamers en van autostoelen tot accessoires, je kon er allemaal voor terecht bij onze stand. Ben je niet naar de Negenmaandenbeurs geweest? Of heb je gewoon zin om nog een keer helemaal in de sferen te komen? Kijk dan mee naar de leukste foto’s die wij voor je hebben geselecteerd!
Negenmaandenbeurs
Negenmaandenbeurs
Babykamer Modulair
Negenmaandenbeurs
Negenmaandenbeurs
Negenmaandenbeurs
Negenmaandenbeurs

Hulp nodig?

Heb je iets gezien op de Negenmaandenbeurs waar je graag wat meer over wilt weten? Vraag het ons! Wij kunnen met je meekijken naar dat ene leuke behangetje waar je helemaal verliefd op bent geworden of naar die mooie babykamer! Je kunt ons bellen, mailen of een bericht sturen via social media!

Wat vond jij van de stand van Babypark op de Negenmaandenbeurs?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *