MENU

Reacties (0) Babyuitzet

Zo kies je een campingbedje!

campingbedje
Bron: BabyBjörn

Een campingbedje is ideaal voor bij de oppas of voor op de camping. Maar ook in huis komt een campingbedje regelmatig van pas. Zo kun je een campingbedje prima als box gebruiken in de achtertuin op een zomerse dag. Omdat het aanbod aan campingbedjes groot en gevarieerd is hebben wij enkele punten op een rijtje gezet waarin campingbedjes zich van elkaar onderscheiden. Zo weet jij binnen enkele minuten welk campingbedje bij jou past!

Matras

De meeste campingbedjes worden geleverd inclusief een matrasje. Natuurlijk zit er altijd al een stevige bodem in een campingbedje, maar om je kindje comfortabel te kunnen laten slapen is een matrasje een vereiste. In campingbedjes die verkocht worden zonder matrasje past vaak een standaard matras van 60×120 cm. Campingbed accessoires zoals een matras zijn eenvoudig online te bestellen.

Kruipluik

Heb jij jezelf ook weleens afgevraagd waar een kruipluik in een campingbedje goed voor is? Dit kruipluik zorgt ervoor dat je kindje eenvoudig zelf het bedje kan verlaten zonder gevaarlijke capriolen uit te halen door over de rand van het bedje heen te klimmen. Een kruipluik is alleen vanaf de buitenkant te openen door middel van een rits. Door een kruipluik zijn al veel schaafwonden en blauwe plekken voorkomen!

Wieltjes + gewicht

Een campingbed met wieltjes is erg handig wanneer je het campingbedje regelmatig vervoert of verplaatst. De wieltjes kunnen gebruikt worden om een uitgeklapt campingbed te verplaatsen. Bij de meeste campingbedjes wordt een handige reistas meegeleverd om het bedje ingeklapt in te vervoeren. Ook het gewicht van het campingbedje is een belangrijke factor wanneer je het bedje vaak verplaatst.

Afmetingen

Misschien heb jij al wel een bepaalde ruimte in gedachten waar je het campingbedje straks wil gaan gebruiken. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat het campingbedje ook op die plek geplaatst kan worden! Controleer daarom altijd even de afmetingen voordat je een campingbedje koopt. Niet alle campingbedjes hebben namelijk dezelfde afmetingen.

Houd bij het kiezen van een campingbedje altijd in je achterhoofd waar je het campingbedje het meest voor wil gaan gebruiken. Ligt hij standaard in de auto voor als een visite te lang duurt voor je kindje? Wordt het een reservebedje voor bij opa en oma of wil je het campingbedje in je eigen achtertuin gaan gebruiken? Deze aspecten bepalen welk campingbedje voor jou het meest geschikt is. Succes met kiezen!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *