MENU

Reacties (0) Test & Onderzoek

Winnaars Baby Innovation Award 2015

Bron: Little Dutch

Ieder jaar wordt de BabyStuf Baby Innovation Award uitgereikt, de Oscars van de babybranche. De producten die deze onderscheiding krijgen, worden uitgeroepen tot meest innovatieve babyproducten van Nederland. Uit ieder van de zes deelnemende categorieën wordt een winnaar gekozen. Dit jaar vielen de duurzame en functionele producten erg in de smaak. Dat sluit aan op de wens van steeds meer ouders voor praktische producten die op een eerlijke en verantwoorde manier zijn gemaakt.

De winnaars

Uit iedere categorie is een winnaar gekozen. In de categorie Mobility is de Draaddoek Tricot Slen Cool van het merk Babylonia favoriet. Deze draagdoek is gemaakt van PET-flessen en is vochtregulerend en ademend.

In de categorie Trevel & Saferty wonnen de Duukies Beachsocks. Hiermee heeft je kindje geen last van heet zand of schelpen tijdens een strandwandeling.

De Baby Shower Glove van Invented4Kids won de Award in de categorie Care. Deze extra lange washand bedenkt ook de onderarm en zorgt voor meer grip. Dit product kreeg ook de speciale Fabulous Mama Award op de Mama Jurydag.

In de categorie Feeding werden de meeste stemmen uitgebracht op de Napper Nursery Wallet van KipKep. Met deze handige (en hippe!) etui heb je altijd borstkompressen bij de hand. Door de twee vakjes kun je aan de ene kant schone en aan de andere kant gebruikte kompressen opbergen. Handig voor thuis en onderweg!

De Stokke Steps Wipstoel en Kinderstoel zijn de favoriet uit de categorie Furniture & Decoration. In dit wipstoeltje voelt je kindje zich veilig en ligt het comfortabel dankzij de zachte, gewatteerde voering. De wipstoel is eenvoudig te bevestigen op de kinderstoel zodat je kindje er aan tafel gezellig bij kan zitten. De Stokke Steps kun je gebruiken vanaf de geboorte totdat je kind volwassen is.

De laatste categorie is de Toys & Gifts. Op zoek naar een perfect kraamcadeautje? De Ball Playnest Activity Gym van Playgro is de winnaar in deze categorie. Door de zachte wanden en afneembare speelbogen is het product aan te passen aan de ontwikkeling van het kindje.

Hoogtepunt in babybranche

De uitreiking van de BabyStuf Baby Innovation Award is één van de jaarlijkse hoogtepunten in de babybranche. Een vakjury van experts en redactie nomineren de meest innovatieve babyproducten. Vervolgens mogen de jury en consumenten hun stem uitbrengen. Er wordt zelfs een Mama Jurydag georganiseerd zodat de producten getest kunnen worden. Wil jij deze top-producten in het echt zien? Kom dan tijdens de Negenmaandenbeurs langs op het Trends & Kennisplein. En als je er toch bent… Ga dan ook even gezellig langs bij de stand van Babypark voor scherpe aanbiedingen en mooie producten.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *