MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

Wij zijn fan van stoere babykamers! Jij ook?

Stoere babykamer

Voordat je gaat shoppen voor meubels in de babykamer heb je vaak al een beetje een beeld van wat je zoekt. Zoek je strakke meubels, romantische items of ga je voor stoer? In deze blog zie je verschillende babykamers waar wij heel enthousiast van worden als fan van stoere babykamers. Scroll daarom snel naar beneden want misschien zit jouw droomkamertje er wel tussen! De meubels op de bovenstaande foto zijn van de stoere babykamer Grey Wood en zijn als een complete set (bestaande uit een ledikant, commode en kast) verkrijgbaar voor €1.338,-.

stoere babykamer
De babykamer Urban Wit is misschien wel de stoerste babykamer uit ons assortiment. De babykamer zit boordevol met stoere accenten zoals de metalen handgrepen, de steigerhouten onderdelen en de letters en cijfers die op de meubels zijn aangebracht. De meubels zijn perfect te combineren met aardetinten en af en toe een subtiele pasteltint om de kamer een “baby-sfeertje” te geven. De complete babykamer Urban Wit (bestaande uit een ledikant, commode en een smalle kast) is verkrijgbaar voor €1.447,-.

stoere babykamer
De babykamer Brent Oldwood Grijs is een degelijke en robuuste meubelset waar je jarenlang plezier van hebt. Deze stoere babykamer is in diverse opties leverbaar. Bijvoorbeeld met een extra grote 3-deurs kast of met een extra opberglade onder het ledikant. Het stoere ledikant is verkrijgbaar in twee verschillende maten namelijk 60×120 cm en 70×140 cm. Ben je gek op deze stoere meubelset? Dan is de bijpassende Brent Oldwood box waarschijnlijk ook helemaal jouw ding. De complete babykamer Brent Oldwood Grijs (bestaande uit een ledikant van 60×120 cm, commode en 2-deurs kast) is verkrijgbaar voor €899,-.

stoere babykamer
Dankzij de robuuste uitstraling komt de babykamer Bretagne Wit stoer over. De meubels zijn redelijk grof en breed maar zijn dankzij de witte kleur niet té stoer voor een babykamer. Mede dankzij de extra opberglade onder het ledikant biedt de babykamer Bretagne Wit veel opbergruimte. De meubels zijn van stevige kwaliteit zodat je er jarenlang van kunt genieten. De complete babykamer Bretagne Wit (bestaande uit een ledikant, commode en kast) is verkrijgbaar voor €1.199,-.

stoere babykamer
De babykamer Long Island Wit is een frisse, stoere babykamer door de combinatie van houtkleur en wit. Komt deze babykamer je bekend voor? Dan kan kloppen, want voor de stoere babykamer Long Island is hetzelfde materiaal gebruikt als voor de babykamer Brent Oldwood Grijs die je eerder in dit artikel voorbij zag komen. De complete babykamer Long Island wit (bestaande uit een ledikant, commode en 2-deurs kast) is verkrijgbaar voor €999,-.

Stoere babykamer
De babykamer Juno Wit is nog niet zo heel lang geleden aan ons assortiment toegevoegd. Deze moderne babykamer heeft een stoere look over zich door de robuuste handgrepen die zich aan ieder meubelstuk bevinden. De babykamer Juno Wit is bij uitstek geschikt om te combineren met populaire grafische printjes en toffe muurstickers of posters. Met strakke meubels en slechts enkele opvallende accessoires komt deze stoere babykamer het beste tot zijn recht. De complete babykamer Juno Wit (bestaande uit een ledikant, commode en kast) is verkrijgbaar voor €1.199,-.

stoere babykamer
Ook de babykamer Sem Nautic Grey hoort thuis in dit overzicht met de stoerste babykamers uit ons assortiment. De opvallendste eigenschap van de Sem Nautic Grey zijn de stoere handgrepen in een donkere kleur met “gebruikerssporen”. De babykamer is geschikt voor zowel jongens als meisjes en kan met allerlei kleuren gecombineerd worden zodat je helemaal je eigen look aan deze stoere babykamer mee kunt geven. Van monochrome tot pasteltinten: alles kan! De complete babykamer Sem Nautic Grey (bestaande uit een ledikant, commode en kast) is verkrijgbaar voor €899,-.

Welke stoere babykamer is jouw favoriet? Laat het weten in een reactie!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *