MENU

Reacties (0) Producten

Welke voetenzak past in jouw autostoel of kinderwagen

Voetenzakken
Bron: Elodie Details

Er zijn verschillende voetenzakken verkrijgbaar voor je kindje. Misschien vraag je je het ook weleens af, welke voetenzak heb ik nu precies nodig? En welke typen voetenzakken zijn er precies? In deze blog leggen we uit wat de verschillen zijn tussen voetenzakken en welk typen voetenzakken je het beste kunt kiezen in welke situatie.

Soorten voetenzakken

Er zijn verschillende typen voetenzakken. Zo zijn er voetenzakken die je kunt gebruiken in een kinderwagen of buggy, maar ook voetenzakken die geschikt zijn voor een autostoel. Deze voetenzakken zien er dan ook anders uit, aangezien de voetenzakken van een kinderwagen of buggy veel langer zijn. Daarom is het ook wel zo mooi om een aparte voetenzak voor een kinderwagen of buggy en een aparte voetenzak voor een autostoel te kopen.

Voetenzakken voor in de kinderwagen of buggy

Babypark heeft een groot aanbod in voetenzakken voor jouw kinderwagen of buggy. De voetenzakken die hiervoor geschikt zijn kunnen allemaal zowel in een buggy als kinderwagen gebruikt worden. Zo zit je kindje tijdens de wandeling lekker warm en comfortabel. Er zijn verschillende voetenzakken voor de kinderwagen of buggy waarvan de bovenkant af te ritsen is en er dan nog een inleg overblijft. Voor iedere voetenzak geldt dat er uitsparingen in zitten voor een 5-punts gordel.

voetenzakken

Voetenzakken voor in een autostoel

Er zijn ook voetenzakken voor in een autostoel te verkrijgen. Het is namelijk vooral aan te raden om een voetenzak in de autostoel te gebruiken als je de autostoel ook regelmatig op het frame van de kinderwagen bevestigd. Zo blijft je kindje toch lekker warm. Er zijn voetenzakken voor de autostoel met openingen voor een 3-punts gordel, maar ook voetenzakken met openingen voor een 5-puntsgordel. De voetenzakken met openingen voor een 5-puntsgordel kunnen ook gebruikt worden voor een 3-puntsgordel. Andersom dus niet!

voetenzakken

Leuke printjes en details

Van de meeste bekende kinderwagen- en autostoelmerken zijn ook eigen voetenzakken verkrijgbaar. Zo past de stof en de vorm van de voetenzak goed bij de autostoel of de kinderwagen. Dat is natuurlijk wel zo mooi. Echter zijn er ook leuke voetenzakken van merken zoals Elodie Details, die voorzien zijn van leuke prints of details, zoals bijvoorbeeld bont. Uniek is ook een Elodie Details voetenzak met mouwen en een capuchon. Zo blijft je kindje over zijn/haar hele lichaam op temperatuur en kan hij/zij het niet meer koud hebben.

Gebruik jij ook een voetenzak voor je kindje?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *