MENU

Reacties (0) Producten

Welke swing kies jij?

4Moms Mamaroo 3.0 Swing
Bron: 4Moms

Een paar weken geleden is er een blog verschenen over de voordelen van een swing. In die blog werd beloofd dat er binnenkort ook een blog zou verschijnen over de verschillende type swings. In deze blog willen we je laten zien welke verschillende swings we allemaal in ons assortiment hebben.

Joie Serina Swing Forest

Joie Serina Swing Forest

De Joie Serina Swing Forest is een swing die gemakkelijk te verplaatsen is. De swing beschikt namelijk over wielen én over een handvat. De Joie Serina Swing Forest is voorzien van een 5-punts gordel waardoor je kindje extra veilig zit. Dat moet ook wel want de swing heeft 6 snelheidsopties en kan van voren naar achteren en van links naar rechts bewegen. Ook zitten er 2 trillingsstanden op. Maar dat is niet het enige. Deze swing is ook uitgerust met verschillende slaapliedjes en natuurgeluiden. En of dat nog niet genoeg is zit er zelfs ook nog een nachtlampje op met 4 standen. Wat wil je nog meer? De Joie Serina Swing Forest is verkrijgbaar voor €159,-.

4Moms mamaroo3.0 Swing

4Moms Mamaroo 3.0

De 4Moms Mamaroo 3.0 is echt het neusje van de zalm. Deze swing heeft 5 standen die situaties uit het dagelijks leven nabootsen. De situaties zijn autorijden, kangoeroe, schommel, rock en oceaan. Zo kan je kindje helemaal tot rust komen. De 4Moms Mamaroo 3.0 is daarbij ook verstelbaar van ligstand naar zitstand wat erg handig kan zijn. De swing is zelfs te bedienen via een app, dat is toch helemaal van deze tijd? Bij deze swing heb je ook de mogelijkheid om muziek van een mp3 of telefoon af te laten spelen. Deze swing is verkrijgbaar vanaf €299,-.

4Moms Rockaroo

4Moms Rockaroo

Deze 4Moms Rockaroo swing boost een hobbelpaardbeweging na. Daarbij zijn 5 verschillende snelheden nodig. Het fijne aan deze swing is dat de bekleding te verwijderen is zodat je dit gemakkelijk in de wasmachine kunt stoppen. Ook aan deze swing is een mp3 speler te bevestigen en er zitten ook luidsprekers op zodat je kindje heerlijk kan genieten van een muziekje. De 4Moms Rockaroo heeft een classic variant of een plush variant (extra zachte variant). Je kunt dus nog kiezen ook! Deze swing is verkrijgbaar vanaf €179,-.

Ingenuity Inlighten Twinkle Twinkle Swing Teddy Bear

Ingenuity Inlighten Twinkle Twinkle Swing Teddy Bear

De Ingenuity Inlighten Twinkle Twinkel Swing Teddy Bear is een swing die geschikt is vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. De swing is voorzien van een teddyberen inleg die wasbaar is in de wasmachine. Daarnaast is hij uitgerust met een 3-punts veiligheidsgordel en antislippootjes zodat de swing niet weg kan schuiven. De swing is voorzien van verschillende geluiden, natuurnabootsingen en lichtjes die het leven van je kindje opvrolijken. Deze swing is verkrijgbaar voor €89,99,-.

Joie Serina 2-in-1

Joie Serina 2-in-1 swing

Deze swing is niet alleen te gebruiken als swing, maar ook als wipstoel. Dat is nog eens handig. De Joie Serina 2-in-1 swing beschikt over 6 verschillende snelheden en een verstelbare rugleuning. Daarnaast zijn er ook slaapliedjes en trilfuncties op deze swing aanwezig. Het fijne aan deze swing is dat hij is voorzien van wieltjes zodat hij gemakkelijk te verplaatsen is. Daarnaast werkt de swing zowel op batterijen als op netstroom, wat dus erg handig is! Deze swing is verkrijgbaar vanaf €189,-.

Ingenuity Swing Giraffe

Ingenuity Swing Giraffe

De Ingenuity Swing Giraffe is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden. De swing is voorzien van muziek, geluiden en verlichting wat het voor je kindje natuurlijk extra leuk maakt. De Ingenuity Swing Giraffe beschikt over een Connect Me- functie waarmee je je mobiel of tablet aan de swing kunt aansluiten en zo je eigen muziek kunt draaien. Daarbij is de bekleding zacht en comfortabel en kan dit worden uitgewassen in de wasmachine. Deze swing is verkrijgbaar voor €199,99,-.

Ingenuity Smartbounce Automatische Wipstoel

Ingenuity Smartbounce Automatische wipstoel

De Ingenuity Smartbounce Automatische wipstoel is meer dan een wipstoel, en heeft dan ook meer iets weg van een swing. Dat komt namelijk doordat de wipstoel een schommelfunctie heeft van 2 snelheden. Daarbij kun je ook nog eens kiezen uit 8 verschillende melodieën. Daarbij is de wipstoel ook nog uitgerust met een speelboog met 2 pluche speeltjes. Ook is er een uitneembare verkleiner toegevoegd waardoor je deze wipstoel al voor hele kleine kindjes kunt gebruiken. De wipstoel is verkrijgbaar voor €79,99,-.

Ben je overtuigd van de juiste keuze voor bovenstaande swings? Ga dan naar onze website en bestel direct online de swing die het beste bij jou en je kindje past. Wil je graag wat meer informatie of wil je de swings eerst zien? Kom dan naar één van onze megastores.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *