MENU

Reacties (10) Babyuitzet

Welke maat boxkleed past in jouw box?

welke maat boxkleed
Bron: Little Dutch

Vrijwel iedereen schaft een box aan voor zijn kindje. Een box gebruik je als een veilige speelplaats voor je kindje waarin je kindje rustig kan spelen en relaxen zonder gestoord te worden. Een boxkleed is een musthave om je kindje comfortabel in de box te laten spelen. Vind je alleen een boxkleed nog niet zacht genoeg? Dan zijn er speciale boxmatrassen te koop om een nog zachtere ondergrond voor je kindje te creëren.

Welke maat boxkleed heb je nodig?

De binnenmaten van boxen variëren. Op onze website vind je bij iedere box onder het kopje ‘specificaties’ de exacte binnenmaat van de box. Wanneer je dit weet kun je op zoek gaan naar een passend boxkleed. Boxkleden zijn er in allerlei verschillende maten. Is er geen boxkleed verkrijgbaar dat exact dezelfde maten heeft als de box? Kies dan altijd voor een groter boxkleed waarbij je de randen omhoog laat staan. Bij een te klein boxkleed is er een kans dat je kindje onder het boxkleed terecht zou kunnen komen. In de onderstaande tabel vind je alle binnenmaten van de boxen die wij in onze webshop verkopen met daarbij de maat boxkleed die het meest geschikt is voor de box.

Binnenmaat van de box Maat boxkleed
Lengte: 67 cm, Breedte: 92,5 cm Lengte: 75 cm, Breedte: 95 cm
Lengte: 69 cm, Breedte: 93 cm Lengte: 75 cm, Breedte: 95 cm
Lengte: 71 cm, Breedte: 92 cm Lengte: 75 cm, Breedte: 95 cm
Lengte: 71 cm, Breedte: 122 cm (tweelingbox) Lengte: 71 cm, Breedte: 122 cm
Lengte: 72 cm, Breedte: 92 cm Lengte: 75 cm, Breedte: 92 cm
Lengte: 75,5 cm, Breedte: 97 cm Lengte: 77 cm, Breedte: 97 cm
Lengte: 78 cm, Breedte: 92 cm Lengte: 78 cm, Breedte: 96 cm
Lengte: 79 cm, Breedte: 93 cm Lengte: 79 cm, Breedte: 93 cm
Lengte: 79 cm, Breedte: 100 cm Lengte: 80 cm, Breedte: 100 cm
Lengte: 80 cm, Breedte: 100 cm Lengte: 80 cm, Breedte: 100 cm
Lengte: 85 cm, Breedte: 101 cm Lengte: 85 cm, Breedte: 105 cm
Ø 95 cm (ronde box) Ø 110 cm

Heb je nog een vraag over ons assortiment boxen of boxkleden? Stel deze dan in een reactie op dit artikel. Eén van onze productspecialisten zal je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

10 Reacties op Welke maat boxkleed past in jouw box?

 1. Babypark schreef:

  Als u de box Casper heeft kunt u het beste kiezen voor een boxkleed in de maat 75 x 95 cm. Een boxkleed zal eerder iets uitzetten dan krimpen doordat het kindje erop gaat liggen.

 2. Joyce schreef:

  Goedenavond,
  Ik heb box Europe Baby Casper Box Met Lade Mat Zwart gekocht. Binnenmaat 75×95.
  Ik wil graag een koeka box kleed. Kan ik deze het beste in maat 75×95 of 80×100 aanschaffen? De ene krimpt wellicht en de ander is misschien weer net te groot in de hoeken?

 3. Babypark schreef:

  Dag,

  Nee dat klopt, die hebben wij niet.
  Dan komt u uit op een wat groter boxkleed wat dus niet helemaal passend is helaas.

  Met vriendelijke groet, Babypark

 4. L. schreef:

  Wij hebben de coming kids Scandi box via jullie aangeschaft, deze heeft afmetingen 80 x 80 cm maar ik vind nergens een passend boxkleed. Hebben jullie advies?

 5. Babypark schreef:

  Voor deze box hebben we geen boxmatras dat er perfect in past. Het ABZ boxmatras (https://www.babypark.nl/abz-boxmatras.html) past het beste maar is aan beide zijkanten 2 cm tekort. Het is ook mogelijk om een boxmatras op maat te laten maken, de kosten hiervan zijn van €67,95. De Bamboom boxkleden zijn de enige boxkleden die perfect in jullie box passen (https://www.babypark.nl/boxkleden.html?boxkleed_maat=79-x-93-cm).

 6. Sanne schreef:

  Hallo wij hebben een happy baby box, wij zoeken een box matras maar kunnen geen passende maat vinden. Hebben jullie advies welke te gebruiken? Lengte: 79 cm, Breedte: 93 cm

 7. Babypark schreef:

  Beste Nanja, alle boxkleden van 80 x 100 cm (of enkele centimeters groter) passen perfect in de Bopita Box levi.

 8. Nanja schreef:

  Welke past in de Bopita box Levi?

 9. Babypark schreef:

  Voor de box Casper kun je een boxmatras en een boxkleed gebruiken van 75 x 95 cm. De boxkleden van Koeka en Baby’s Only passen perfect in deze box.

 10. M schreef:

  Hallo ik heb de box casper bij jullie besteld maar ik zie de maat van de bix hier niet bijstaan die is namelijkLengte: 92 cm, Breedte: 72 cm. Welke maat boxmatras en of kussen moet ik hiervoor halen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *