MENU

Reacties (0) Producten

Welke babyfoon is het meest geschikt voor jou?

Babyfoons
Bron: Joolz

Is er bij jullie een baby op komst? Dan heb je een heuse babyuitzet nodig voor je verwachte kindje. Heb je geen concreet overzicht van wat je allemaal nodig hebt? Speciaal daarvoor heeft Babypark een babyuitzetlijst samengesteld. In deze babyuitzetlijst is ook de babyfoon opgenomen. Een babyfoon is namelijk een onmisbaar item in de babyuitzet. Maar welke babyfoon is nu het meest geschikt voor jullie? In deze blog kun je de mogelijkheden en verschillen lezen tussen de soorten babyfoons en zo zelf bepalen welk type babyfoon voor jullie het beste is.

Verschillende type babyfoons

De categorie babyfoons kan ingedeeld worden in drie vormen. Zo heb je de analoge en de digitale babyfoons die alleen bestaan uit geluid, babyfoons met beeld en de Smart Baby Monitor Babyfoons. De verschillen tussen deze babyfoons zullen hieronder worden uitgelegd.

  • Analoge en digitale babyfoons

Analoge babyfoons hebben als voordeel dat ze stralingsvrij zijn. Een nadeel van deze babyfoons is dat ze wel kans hebben op storingen. Bij de digitale babyfoons heb je minder kans op storingen maar deze zijn weer niet stralingsvrij. Wil je een storingsvrij en stralingsvrije babyfoon? Koop dan een babyfoon met een CARE-techniek, zoals bijvoorbeeld de SmartNOVA Babyfoon.

  • Babyfoons met camera

Natuurlijk zijn er ook babyfoons met camera. Of je een babyfoon met camera kiest is een serieuze afweging. Wanneer je namelijk een babyfoon met camera kiest kun je je kindje voortdurend zien. Misschien vind jij het helemaal niet prettig om elke beweging van je kindje te zien zolang hij/zij gewoon stil is. Je kindje heeft zo natuurlijk minder privacy. Het kan ook zijn dat je het zien van je kindje als voordeel ziet. Zo kun je precies in de gaten houden wat hij/zij doet en kijken of je kindje bijvoorbeeld lang wakker ligt voordat hij/zij gaat slapen of juist snel in slaap valt.

  • Smart Baby Monitor Babyfoons

Er zijn babyfoons waarmee je via een app op je telefoon of tablet je kindje in de gaten kunt houden door middel van een camera. Door met de app de QR-code onder de camera te scannen kun je verbinding maken met je babyfoon. Zo kun je waar je ook bent je kindje in de gaten houden, mits je maar WIFI/internet hebt. De handige terugspreekfunctie kun je gebruiken om je kindje gerust te stellen. Dit kan erg goed van pas komen wanneer je bijvoorbeeld oppas hebt maar je kindje dit niet weet en dus jouw stem door de babyfoon hoort. Sommige babyfoons bieden zelfs de mogelijkheid om foto’s en video’s op te slaan. Leuk voor later!

Beste Koop Consumentenbond september 2016

Maar wat is nu de beste babyfoon? We vragen het aan de consumentenbond. Zij hebben namelijk getest met verschillende babyfoons en daaruit is in september 2016 een Beste Koop gekomen met betrekking tot de geluidsbabyfoons. De babyfoons zijn getest op bereik, batterijduur en gebruiksgemak. De Beste Koop uit de test van september 2016 is de BP88 Babyfoon. Deze babyfoon is zowel verkrijgbaar in de Babypark Megastores als op de webshop van Babypark.

Welke babyfoon kies jij voor je baby en waarom?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *