MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Voorbereid de lente in met 5 onmisbare babyspullen

Maxi Cosi lente
Bron: Maxi-Cosi

Sinds dinsdag is het weer officieel lente. Het zonnetje breekt weer volop door en de dagen worden weer langer. En hoe staat het met de lentekriebels? Beginnen we die met z’n allen weer een beetje te voelen? De tijd is weer aangebroken om er lekker met je kind op uit te trekken en dingen te doen die je in de winter minder snel zou doen. Graag help ik erbij om goed voorbereid de lente in te gaan zodat jij en je kindje dit jaar optimaal van de lente kunnen genieten. In deze blog show ik je 4 verschillende items die onmisbaar zijn voor in de lente.

1. Kinderwagen accessoires

Zorg er allereerst voor dat je de onmisbare kinderwagen accessoires voor de lente in huis hebt. Wat te denken van een zonnekap die jouw kindje beschermd tegen de felle lentezon? Of een boodschappenmand die je handig kunt gebruiken als je lekker met de wandelwagen boodschappen wilt gaan doen? En natuurlijk niet te vergeten, een voetenzak. Een voetenzak?! Ja, hoewel we er liever niet aan denken kan het in de lente namelijk nog best fris aanvoelen. Houdt je kindje dan ook lekker warm tijdens de wandeltocht.

kinderwagen accessoire

2. Babyfoon

Je baby is bezig met zijn/haar middagslaapje? En jij wilt even lekker buiten uit de wind van de zon genieten maar toch je kindje kunnen horen? Een babyfoon is dan natuurlijk erg handig. De meeste babyfoons hebben namelijk een minimaal bereik van 200 meter. Dit zorgt er dus voor dat jij lekker kan genieten van de zon en je kindje in de gaten kan houden.

babyfoon

3. Draagzak

Erop uit met je kindje, dit kan met een kinderwagen of met een buggy maar uiteraard ook met een draagzak. Een draagzak is natuurlijk veel praktischer als je naar ongelijk terrein gaat zoals het bos of het strand. Met een draagzak kan je juist op plaatsen komen die je vermijdt als je met een kinderwagen of buggy wandelt.

draagzak

4. Campingbedje

Wil jij je baby ook van de buitenlucht laten genieten maar is je baby nog wat klein om lekker los te laten lopen/kruipen? Dan is een campingbedje een ideale uitkomst. En dan in het bijzonder de reisbedjes/tentjes van Deryan. Plaats het campingbedje naast je in de tuin en laat je kindje volop meegenieten van het mooie weer.

campingbedje

Geniet van de lente!

Met deze items ben je voorbereid op een heerlijke lente. Dus wat mij betreft: laat de zonuren maar komen!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *