MENU

Reacties (0) Producten

Tula draagzakken voor iedere lifestyle

Tula draagzak, draagzak tula
Bron: Tula

Ken je de Tula draagzakken al? Tula heeft verschillende soorten draagzakken ontwikkeld, voor verschillende doeleinden. Dat is nog eens handig. Zo is er voor ieder wat wils en kun je zelf kiezen wat jou handig lijkt. In deze blog zullen we de verschillende typen draagzakken uitlichten.

tula draagzak

Tula Free to Grow draagzakken

Het kenmerkende aan de Tula Free to Grow draagzakken is dat deze te gebruiken zijn vanaf geboorte (vanaf ongeveer 3,2 kg) tot ongeveer 20,4 kg. De draagzak is te gebruiken met en zonder verkleiner. De Tula Free To Grow draagzakken zijn verstelbaar in verschillende standen, zodat je je kindje ook nog comfortabel draagt als het groter wordt. Een andere optie is het dragen van je kindje op de rug. Zeker als het kindje groter wordt is dat voor jezelf ook handiger. De Tula Free To Grow draagzakken zijn er in allerlei leuke printjes zodat je helemaal de stijl kunt kiezen die bij jou past.

✔ Ondersteunend schouderharnas
✔ Verstelbare banden
✔ Opslag aan de voorzijde
✔ Extra vulling rondom de benen van het kindje
✔ Brede gevoerde tailleband
✔ Ergonomische zithouding

Tula Explore Draagzak

Ook de Tula Explore draagzak is te gebruiken vanaf geboorte tot 20,4 kg. Het unieke aan deze draagzak is dat hij op de buik zowel voorwaarts als achterwaarts te dragen is. Ook uniek is het knopensysteem waarmee de draagzak te verstellen is. Dit zorgt ervoor dat je kindje in iedere positie weer een ergonomische houding aan kan nemen. Daarbij heb je ook geen verkleiner nodig. Nog een voordeel van de Tula Explore Draagzak is dat hij uitgewassen kan worden in de wasmachine.

✔ Gemakkelijk te dragen
✔ Verantwoord ontwerp
✔ Verschillende draagposities
✔ Je kindje kan ook naar voren gericht op de buik gedragen worden

Tula draagzak, draagzak tula

Tula Half Buckle draagzak

Het unieke aan de Tula Half Buckle draagzak is dat het eigenlijk een ergonomische draagzak én een draagdoek in één is. Aan de ene kant heb je het gemak van een draagzak die je achter vast kunt klikken, maar aan de andere kant ook het comfort van het dragen met een draagdoek omdat een draagdoek vaak beter vormt naar het lichaam van de persoon die hem draagt en het kindje. Met deze draagzak kun je je kindje zowel op de buik, rug als heup dragen. Ook deze draagzak is te gebruiken vanaf geboorte tot je kindje ongeveer 20 kg is. En ook deze draagzak is te verstellen in 3 posities, pasgeboren baby’s, baby’s van 3-9 maanden en baby’s ouder dan 9 maanden.

✔ Geschikt voor het dragen op de heup, rug en buik
✔ Draagzak en draagdoek in één

Welke Tula draagzak zou jij kiezen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *