MENU

Reacties uitgeschakeld voor Tips voor een leuk en origineel kraamcadeau Lifestyle & Tips

Tips voor een leuk en origineel kraamcadeau

Hoera, er is in je naaste omgeving een baby geboren! Graag wil je de kersverse ouders verassen met een leuk en origineel kraamcadeautje. Maar wat moet je geven? Er is veel om uit te kiezen en misschien heb je wel geen idee waar je moet beginnen met zoeken. In deze blog vind je een aantal handige tips die jou helpen om een leuk en origineel kraamcadeau te vinden.

Voor de ander

De kunst bij het vinden van een leuk kraamcadeau is dat je iets zoekt wat de ánder leuk vindt. Je hoeft het zelf niet perse leuk te vinden, het is tenslotte ook niet jouw kind. Natuurlijk kan dat best lastig zijn. Kijk goed naar hun kledingstijl om te bepalen welke kleertjes je voor de baby koopt. Draagt papa nooit een overhemd? Koop die dan ook niet voor de kleine, ook al vind je het zelf wel heel schattig.

Oudere broer of zus?

Heeft het pasgeboren jongetje al een oudere zus? Dan is het leuk om stoer jongensspeelgoed te kopen. Waar nu het hele huis nog vol poppen ligt zullen er straks auto’s door de woonkamer scheuren. Andersom geldt natuurlijk dat roze speelgoed nu van harte welkom is.

Babyuitzetlijst

Staat het product dat je in gedachten hebt op de babyuitzetlijst van de meeste babywinkels? Dan is de kans groot dat de kersverse ouders het al hebben. Zoek dus iets op dat niet op deze lijst staat of vraag even voor de zekerheid na of ze dit cadeautje welkom niet al hebben.

Boeken heb je nooooooooit genoeg

Met een boek zit je altijd goed. Ieder kind (en bijna iedere ouder) vindt voorlezen leuk. Bovendien heb je nooit genoeg boeken, er kan er altijd nog wel ééntje bij. En aangezien het aanbod zo ruim is, is de kans klein dat je hetzelfde cadeau geeft als iemand anders.

Verlanglijstje

Is er een verlanglijstje beschikbaar? Sommige ouders sparen een bepaalde kleding- of speelgoed lijn voor hun kindje. Handig om te weten! Dan zal dit namelijk het cadeautje zijn waar je de ouders een groot plezier mee doet.

Wat vind jij een leuk kraamcadeau om te geven of te krijgen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Reacties zijn gesloten.