MENU

Reacties (0) Babyuitzet

Tips voor succesvol slapen van je baby in de mamaRoo sleep

mamaroo sleep
Bron: 4moms

Ken jij al de mamaRoo wipstoel van het merk 4moms? Dit najaar komt nog een innovatieve wieg van 4moms, de mamaRoo sleep. Dit bijzondere babybedje mag niet aan je aandacht ontsnappen. In deze blog willen we met je de slaaptips van Carolynne J. Harvey, Baby Sleep Expert, auteur en oprichter van Dream Baby, in de mamaRoo sleep delen om te laten zien wat dit wiegje zo uniek maakt:

• Leg je baby slaperig in het bedje neer, maar wakker. Op die manier kun je baby leren in slaap te vallen in zijn/haar eigen ruimte, terwijl de beweging en het geluid van de wieg zachtjes kalmeren om te slapen.

• Gebruik de mamaRoo sleep ’s nachts en voor zoveel dutjes overdag als kan. Bij consistent gebruik leert je baby de wieg te associëren met slaap en help het hem/haar sneller naar het dromenland te vertrekken.

• Als je baby onrustig is in de wieg, probeer dan de instellingen aan te passen: kies een andere beweging en/of pas de snelheid aan. Met de hulp van de 4moms app kun je op afstand de parameters veranderen zonder je baby te storen.

• Gebruik een van de 4 instellingen voor witte ruis/natuurgeluid wanneer je baby in de wieg ligt om te helpen je baby te kalmeren en blokkeer andere bijgeluiden die hem/haar kunnen storen.

• Probeer verschillende bewegingen, geluiden en snelheden om de functies ervan maximaal aan te passen voor jouw kleintje.

• Oefen veilig slapen. Leg de baby altijd op haar rug om te slapen; haal alle voorwerpen zoals kussens, dekens en knuffels uit de wieg; zorg voor een comfortabele temperatuur in de babykamer.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *