MENU

Reacties (0) Producten

Stijlvol de winter in met de Stokke Winter Kit

stokke winter kit
Bron: Stokke®

Brr… Winter is coming! De Stokke® Winter Kit beschermt je kindje tijdens de koudste dagen van het jaar tegen weer en wind. De Winter Kit is geschikt voor de zitjes van de Stokke Crusi, Trailz en Xplory kinderwagen en kan ook worden bevestigd op de reiswieg van de Stokke Xplory. De Stokke Winter Kit is verkrijgbaar in de kleuren Onyx Black, Pearl White en Bronze Brown. Welke kleur is jouw favoriet?

stokke winter kit

Stijlvol op pad

De Stokke Winter Kit is niet alleen handig maar ook een stijlvolle accessoire. Met de Stokke Winter Kit krijgt jouw Stokke kinderwagen in een handomdraai een heel nieuwe look. De Winter Kit bestaat uit een extra isolerende kap met een beschermhoes, een afneembare rand van schapenvacht en warme handmoffen van schapenvacht en fleece. Bij de Winter Kit wordt een borstel meegeleverd voor de schapenvacht. Handig om te weten: de Winter Kit kan worden uitgewassen op 30 °C.

stokke winter kit

Verkoopinformatie

Wil jij stijlvol de winter in met de Stokke Winter Kit? Bestel dan de Winter Kit in jouw favoriete kleur (Onyx Black, Pearl White of Bronze Brown) online via Babypark.nl of in één van onze megastores. De Winter Kit is uit voorraad leverbaar voor €284,-.

stokke winter kit

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *