MENU

Reacties (0) Test & Onderzoek

Review Kidsriver Fancy buggy door Jennifer

review kidsriver fancy buggy

Onlangs deden wij via Facebook een oproepje voor testers van de Kidsriver Fancy buggy. Jennifer wilde graag de buggy testen samen met haar zoontje Tygo van 21 maanden. Benieuwd wat Jennifer (25) van de Kidsriver Fancy buggy vindt? Lees dan snel verder!

Wat is je eerste indruk van de Kidsriver Fancy?

Wat een mooie en stevige buggy! Het gemak van de buggy in elkaar zetten viel meteen op, dit had ik zelf zo voor elkaar. Een erg positieve eerste indruk dus!

Geef aan hoeveel sterren (1-5) de Kidsriver Fancy scoort op de volgende onderdelen:

  • Wendbaarheid: 5
  • Gebruiksvriendelijkheid van de 5-punts veiligheidsgordel: 5
  • Verstellen van rugleuning, zonnekap en voetensteun: 4
  • Inklappen: 4
  • Zitcomfort voor je kindje: 5

Wat vind je van de prijs-kwaliteitsverhouding van de Kidsriver Fancy? De buggy kost €99,-.

Ik vind het niet goedkoop, maar als ik kijk naar andere buggy’s, die niet eens veel goedkoper zijn, vind ik dat je met deze veel meer gebruiksgemak hebt. Hij werkt heel makkelijk, hij is stevig en hij loopt ook lekker licht. Dus al met al vind ik de prijs goed zo.

review kidsriver fancy buggy

Wat zijn jouw ervaringen met de Kidsriver Fancy buggy?

We zijn meteen na het ontvangen van de buggy op pad gegaan! Ik was zelf heel benieuwd hoe dit zou bevallen, ik ben namelijk chronisch ziek (ziekte van Lyme) en alleen op pad met de auto en mijn zoon gaat dus niet. De kinderwagen is veel te zwaar voor mij. Zou dit een uitkomst zijn?

Als eerst ben ik gewoon in de omgeving gaan wandelen. Lekker door het dorp etc. De buggy loopt lekker licht. Dit is belangrijk voor mij, ik hoef niet veel kracht te zetten. Het enige wat mij opvalt is dat de buggy wat laag is. Nu ben ik vrij lang (1.76) en ik hou van rechtop lopen, maar dit had van mij hoger gemogen.

We zijn ook naar de eendjes wezen wandelen. We gingen nu ook het gras op met de buggy. Dit was even lastig, maar achteruit was dit goed te doen!

Ook hebben we ‘de kleine’ boodschappen gedaan. Ideaal is het vakje in de kap van de wagen. Mijn portemonnee en sleutels pasten daarin en zo hoefde ik geen tas mee. Heel makkelijk! Hij kan met klittenband gesloten worden. De boodschappenmand onder de buggy is ook lekker ruim, prima te doen dus!

review kidsriver fancy buggy

Ik heb uiteraard ook de buggy in de auto uitgeprobeerd. Dit ging goed! Oké, ik moet nog steeds even kracht zetten, maar voor een gezond persoon moet dit echt makkelijk gaan! De buggy is echt binnen ‘no time’ uitgeklapt en lopen maar! Ideaal! Het verstellen van de rugleuning en het voetensteuntje gaat ook super makkelijk. Het voetensteuntje kan verstelt worden d.m.v. 2 knopjes aan beiden kanten. Ik was bang dat dit niet zou lukken. Ik heb maar kracht in 1 hand, MAAR dit kan dus 1 voor 1! Zo super!

Ik ben zelf heel blij met de buggy! Het enige nadeel wat ik kan verzinnen is de hoogte. Mijn zoon zit ook lekker, hij zit goed rechtop en de gordels zijn stevig en werken makkelijk. Een combi kinderwagen loopt misschien net wat lekkerder (alhoewel mijn zoon alleen nog maar in de buggy wil), maar dit is zoveel makkelijker en sneller! En bovendien past ineens veel meer in de kofferbak. Erachter lopen is zeker geen straf!

Wat is je eindoordeel over de Kidsriver Fancy buggy? Geef een samenvatting van je review.

Ik ben ongelofelijk blij met de buggy! Hij werkt makkelijk, hij rijdt lekker, mijn zoon zit goed en veilig en ik kan zelf op pad met mijn zoon. Het enige nadeel is dat hij wat laag is voor langere mensen.

review kidsriver fancy buggy

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *