MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Ready for autumn? Let’s go!

herfst
Bron: Joolz

De tijd tikt door en inmiddels zijn we alweer in het volgende seizoen aanbeland. De slippers maken plaats voor warme schoenen en de (regen)jassen kunnen ook weer van zolder gehaald worden. Hoewel er nog prachtige, zonnige dagen kunnen zijn in de herfst, zal de temperatuur dalen. De lagere temperaturen vragen om extra warme en comfortabele items voor je kindje tijdens dit seizoen. Kijk mee naar onze herfst-tips!

Een voetenzak voor in de autostoel én de kinderwagen

Als het gaat om musthaves in de herfst dan staat een warme voetenzak voor in de kinderwagen en autostoel met stipt op nummer één. Je kindje zit tenslotte stil waardoor hij het veel eerder koud krijgt dan jij. Wist je dat de voetenzak voor een groep 0 autostoeltje niet kan worden gebruikt in het zitgedeelte van de kinderwagen? Dat komt omdat een autostoeltje veel smaller is dan het zitgedeelte van de kinderwagen. Voor vrijwel iedere kinderwagen is een bijpassende voetenzak verkrijgbaar.

Klaar om naar buiten te gaan!

Waarschijnlijk is dit een inkoppertje, maar we stippen het toch maar even aan: zorg deze herfst voor een lekker warm jasje. Wanneer je ook een voetenzak gebruikt als je met je kindje naar buiten gaat biedt een gevoerd vest ook voldoende warmte in de herfst.

Lekker warme voetjes

In de zomer heb je waarschijnlijk nog geen slofjes nodig gehad voor je kindje, maar nu de herfst zijn intrede doet zijn slofjes toch wel erg fijn. Zeker wanneer je met je kindje naar buiten gaat! Er zijn heel zachte slofjes verkrijgbaar van fleece maar ook wat stevigere modellen van (kunst)leder.

Slaapzak die past bij het seizoen

Zorg altijd voor een slaapzak die past het seizoen. Dit kun je doen door te kiezen voor een 4 seizoenen slaapzak die je gemakkelijk aan kunt passen door bijvoorbeeld de mouwen eraf te ritsen of je schakelt halverwege de herfst over van een zomerslaapzak op een winterslaapzak.

Een kinderwagen voor weer en wind

De natuur in de herfst is prachtig. Een goede reden om met je kindje in de kinderwagen een mooie wandeling te gaan maken! Zorg behalve voor een warme voetenzak ook voor een regenscherm voor je kinderwagen. Een warm, laagstaand zonnetje en koude regenbui wisselen elkaar vaak snel af in de herfst, dus zorg dat je op allerlei weersomstandigheden voorbereid bent.

Altijd binnen handbereik

Zowel jij als je kindje zullen deze herfst veel plezier hebben van een warm plaid dat je altijd binnen handbereik hebt liggen in de woonkamer. Denk aan een mooi gebreid kleed dat je speels over de armleuning van de bank drapeert of een warm ledikantdekentje dat je netjes opgevouwen onder de salontafel bewaard. Ideaal voor knusse knuffelmomentjes!

We wensen je een mooie, onvergetelijke herfst toe samen met je kindje!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *