MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Oranje inspiratie voor Koningsdag

koningsdag

Leve de koning! Aanstaande maandag vieren wij de verjaardag van onze koning. Traditiegetrouw gaat dat gepaard met het eten van oranje tompoucen, op zoek naar de leukste koopjes op de vrijmarkt en allerlei gezellige zeskamp spelletjes in het dorp. Nederland kleurt helemaal oranje op Koningsdag. Daarom hebben wij voor jou de leukste artikelen op een rijtje gezet in… het oranje natuurlijk!

In stijl struinen over de vrijmarkt

Lekker struinen langs de kleedjes vol met spullen uit allerlei categorieën. Met een beetje geluk loop je tegen een leuk kinderfietsje aan voor een spotprijs of scoor je een gave vintage lamp voor op je bureau. Ook is Koningsdag de perfecte gelegenheid om de voorraad speelgoed en Donald Duckjes aan te vullen. Om dit jaar helemaal in stijl op pad te gaan met je kindje selecteerden wij enkele hippe kinderwagens en buggy’s in (je raadt het al!) de kleur oranje.
image-1

Quality time met je gezin

Na een paar uur struinen over de vrijmarkt (met je oranje buggy!) ben je wel toe aan een moment rust. En omdat Koningsdag een nationale feestdag is, is waarschijnlijk het hele gezin vrij vandaag. Gezellig met z’n allen koffiedrinken dus! Natuurlijk ontbreken de oranje cupcakes en andere lekkernijen hier niet bij. Ook voor dit traditionele gezinsmoment selecteerden wij artikelen. Want een oranje tompouce eten is natuurlijk veel leuker op een oranje kinderstoel!
image-2

Vandaag besteld voor 20.00 uur? Morgen in huis*!

*mits op voorraad & direct online betaald

1. Stokke Xlpory (€1.049,-) 2. Maclaren Triumph (€170,-) 3. Greentom Upp (€229,-)
4. Easywalker MINI Buggy (€209,-) 5. Sindibaba Rammelaar (€11,75)
6. Nuna Zaaz (€229,-) 7. Stokke Tripp Trapp (€149,-)  8. Nijntje Knuffel (€7,95)

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *