MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Ontdek het leukste oranje speelgoed

Bron: Happy Horse

Volgende week is het Koningsdag. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij de allerleukste oranje items uit ons speelgoed assortiment op een rijtje gezet. Deze items zijn geschikt om cadeau te geven op een verjaardag maar kunnen ook worden gegeven als kraamcadeau. Extra leuk wanneer het kindje op Koningsdag is geboren!

koningsdag

1. Rubbabu The Little Cleanupper Dump Truck (€ 7,95) – Deze auto is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam schuimrubber en voldoet aan de veiligheidseisen. Met deze auto maak je ieder kindje blij. Urenlang speelplezier gegarandeerd!
2. Janod Trekfiguur Vos (€ 17,99) – Door middel van het koord kan je kindje dit trekfiguur achter zich aan trekken. Zo heeft hij altijd een vriendje bij zich! De vos is gemaakt van hout en voorzien van een belletje.
3. Happy Horse Cuddle Dikkie Dik Knuffel 22 cm (€ 15,50) – Je kindje zal al snel onafscheidelijk zijn van deze zachte Dikkie Dik knuffel! Van Dikkie Dik zijn ook boeken verkrijgbaar, leuk als cadeaupakketje!
4. Dony by Deer Knuffel Ozzo Coral (€ 19,95) – Het merk Done by Deer is steeds populairder aan het worden. En dat begrijpen wij heel goed! Ook deze knuffel is uitgevoerd in moderne kleuren en een grafisch design.
5. Sindibaba Knuffel Vos (€ 26,95) – De vos is een gehaakte knuffel en is bij veel kindjes favoriet dankzij de felle kleuren en lange poten. Hierdoor kun je de knuffel gemakkelijk vasthouden.
6. Tiny Love Rattle Teether Giraffe (€ 6,95) – Deze vrolijke giraf is een rammelaar en bijtring inéén. Ideaal wanneer je kindjes last heeft van doorkomende tandjes! Het speeltje is geschikt vanaf de geboorte.

Welk item is jouw favoriet?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *