MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

Onze top 5 grijze babykamers!

Ravenna

Vind jij grijs ook zo’n mooie kleur? En vind je dit ook zo makkelijk te combineren met aardetinten en bijvoorbeeld wit? Dan is een grijze babykamer bij uitstek iets voor jou! Kijk mee in deze blog naar ons assortiment grijze babykamers. We hebben een complete grijze babykamer voor elk budget, van €407 – €794. Dus… kiezen maar!

1. Babykamer Vittoria Grijs

Als eerste grijze babykamer willen we de Babykamer Vittoria laten zien. Het design van deze babykamer is strak en komt wat stoerder over. Het beste kun je de Vittoria grijs in een wat grotere babykamer zetten omdat de meubels robuust ogen. De commode is voorzien van drie brede en ruime laden met grote beugels om de laden te openen. De kast bestaat uit twee lange deuren met aan de ene zijde een leggedeelte en aan de andere zijde een hanggedeelte voor de babykleding. Van deze serie is ook een bladvergroter voor de commode en een bijpassend wandrekje verkrijgbaar.

Babykamer Vittoria

2. Babykamer Ravenna Grijs

De babykamer Ravenna Grijs lijkt qua design erg op de babykamer Vittoria Grijs. Hij heeft dezelfde stoere look en er is ook weer gewerkt met grote laden in de commode. Op de foto van deze babykamer is te zien hoe je een neutrale grijze babykamer ook zo kan stijlen dat hij écht opvalt. Een likje verf op bijvoorbeeld één muur kan al genoeg zijn om een hele andere kamer te creëren. Omdat de babykamer van zichzelf rust uitstraalt is het ook leuk om deze babykamer te combineren met een wat fellere kleur. Ook bij deze babykamer is een bijpassend wandrek verkrijgbaar.

Babykamer Ravenna

3. Babykamer Earth Grijs

De babykamer Earth Grijs heeft een wat andere look dan de overige grijze babykamers. Hij doet net wat klassieker aan en is iets minder stoer afgewerkt. Alle onderdelen van deze babykamer hebben een overwegend grijze kleur, maar met houtkleurige accenten. Zo is bijvoorbeeld bij de commode het blad van houtskleur gemaakt. Dit houtskleur komt bij de kast terug aan de bovenkant en bij het ledikant is dit te vinden op het hoofd- en voetenbord. De commode en de linnenkast zijn qua indeling ook iets anders dan de overige grijze babykamers. De commode bestaat uit drie kleinere lades en twee kastdeurtjes. De kast telt maar liefst vier lades en boven deze lades zitten nog twee grote deuren. De lades zijn ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld sokjes, sjaals en mutsen.

Babykamer Earth Grijs

4. Babykamer Sem Nautic Grey

De babykamer Sem Nautic Grijs heeft een stoere uitstraling. De babykamer is als set verkrijgbaar en bestaat uit een ledikant, een commode en een kast maar deze meubeltjes kunnen ook allemaal apart worden gekocht. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit zie je terug aan de structuur van de meubels. Het ledikantje heeft een lade waarin het schone beddengoed gemakkelijk opgeborgen kan worden. De kast bestaat uit een hanggedeelte en een lade. Ook de commode heeft drie ruime laden. Er is dus genoeg ruimte om spulletjes in op te bergen. De meubels zijn mooi afgewerkt met strakke handvaten.

Babykamer Sem Nautic Grey

5. Babykamer Zanzi Grijs

De Babykamer Zanzi Grijs is sfeervol én stoer tegelijk. De structuur van het hout is goed door de grijze tinten heen te zien. Deze babykamer kenmerkt zich door de extra stoere handgrepen die in hetzelfde materiaal zijn uitgevoerd als de babykamer zelf. De commode is voorzien van drie grote laden die veel ruimte bieden voor al je spulletjes. De linnenkast bestaat uit twee deuren en daaronder een lade voor bijvoorbeeld het beddengoed. De linkerkant van de kast heeft legplanken terwijl de rechterkant van de kast gebruikt kan worden voor hangende babykleertjes. Wil je liever een driedeurskast? Dat kan ook! Dan heb je extra veel ruimte om de kleertjes van je kindje op te hangen en zelfs ook nog een extra lade. Bij deze serie heb je ook nog de keuze uit een bijpassend wandrek of zelfs een wandrek met plankjes erop.

Babykamer Zanzi

Welke grijze babykamer vind jij het leukst?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *