MENU

Reacties (0) Producten

Ontdek het Hangloose Baby boxkleed!

Hangmat box
Bron: Hangloose Baby

Het Hangloose Baby boxkleed is uitgeroepen tot winnaar van de Baby Innovation Award 2016 in de categorie ‘Furniture & Decoration’, en wij begrijpen wel waarom! Dit stijlvol vormgegeven boxkleed is multifunctioneel en kan op verschillende manieren gebruikt worden. In dit blogartikel lees je alles over het Hangloose Baby boxkleed.

Een boxkleed en hangmat in één

Het Hangloose Baby boxkleed is een hangmat en een boxkleed in één. Dit multifunctionele kleed is zacht en stevig en bestaat uit diverse lagen van verschillende materialen. De bovenkant is gemaakt van natuurlijk katoen en is gevuld met een zachte, luchtige vulling. De bovenkant voelt stevig door de stiklijnen waardoor je het kleed op verschillende manieren kunt vouwen. Zo ligt je kindje altijd comfortabel! De hoeken van het onderste deel kunnen worden bevestigd aan de hoeken van de box zodat er een hangmatje voor je baby van 0-3 maanden ontstaat. Comfortabel voor jou én je kindje, want je kindje ligt veilig in een gezonde houding en jij hoeft niet zo ver te bukken! Wanneer je kindje zelf kan omrollen en/of zitten is je kindje te groot geworden om de Hangloose Baby te gebruiken als hangmat voor in de box. Gebruik dit multifunctionele en stijlvolle kleed dan als als speel- of boxkleed. Zo heb je jarenlang plezier van het Hangloose Baby boxkleed!
Hangloose hangmat box

Designed by daddies, loved by babies

5 vaders uit Scheveningen zijn de mannen achter Hangloose Baby. Met elkaar bedachten zij het concept van het zwevende boxkleed. Het oorspronkelijk idee kwam van een zelfgemaakte hangmat voor de box dat één van de Scheveningse vaders ooit cadeau kreeg van zijn tante. De baby lag in een rechte, gezonde houding én de ouders hoefden niet meer ver te bukken. Naar aanleiding van deze positieve ervaring zijn de mannen aan het tekenen en ontwikkelen geslagen met het multifunctionele boxkleed als gevolg. De Naam Hangloose Baby komt uit de surfwereld. Wereldwijd groeten surfers elkaar met deze term om aan te geven dat alles relaxt gaat. Precies zoals je kindje zich voelt op een Hangloose Baby boxkleed!

Hangloose Baby bij Babypark

Het Hangloose Baby boxkleed is voor €89,- verkrijgbaar op Babypark.nl en in al onze megastores. Zoals je op de onderstaande foto’s kunt zien zijn onze medewerkers onlangs getraind door Hangloose Baby. In onze megastores vertellen onze productspecialisten graag alles over dit product en laten ze je met veel plezier zien hoe het precies werkt. Kom naar Babypark.nl of naar één van onze megastores en ontdek Hangloose Baby!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *