MENU

Reacties (0) Producten

Ontdek de nieuwe Quinny Hubb kinderwagen

Quinny Hubb kinderwagen
Bron: Quinny

Ken jij de Quinny Hubb kinderwagen al? Deze veelzijdige kinderwagen mag niet aan je aandacht ontsnappen. In deze blog laten we zien wat de Quinny Hubb kinderwagen zo uniek maakt.

De veelzijdige Quinny hubb kinderwagen

De Quinny Hubb kinderwagen is een veelzijdige kinderwagen, aangezien je hem ook kunt uitbreiden tot duowagen. De Quinny kinderwagen kun je gebruiken met een baby autostoel, een cocoon of een hux reiswieg. Een voordeel aan deze kinderwagen is dat hij extra smal is (57 cm breed). Zo manouvreer je met gemak overal tussendoor. De kinderwagen is geschikt voor kinderen vanaf geboorte.

Het comfort van de Quinny Hubb kinderwagen

De Quinny Hubb kinderwagen geeft jou en je kindje veel comfort. Zo is het zitje van de kinderwagen comfortabel vormgegeven en is de voetensteun verstelbaar zodat de voeten van je kindje goed ondersteund worden. Ook is het zitje verstelbaar zodat je kindje onderweg ook nog een dutje kan doen. De kinderwagen is voorzien van een XL zonnekap met kijkvenster en daardoor wordt je kindje dus beschermd tegen weer en wind. Het comfort voor jou als ouder is dat de kinderwagen is voorzien van zwenkwielen zodat hij makkelijk bestuurbaar is en de duwstang in hoogte verstelbaar is. Zo kunnen mensen van verschillende lengtes allemaal comfortabel achter de kinderwagen lopen.

Nog meer voordelen van de Quinny Hubb kinderwagen

De Quinny Hubb is met één hand eenvoudig in- en uit te klappen. Daarnaast biedt de kinderwagen enorm veel opbergruimte door de grote boodschappenmand. Een ander voordeel is dat je de kinderwagen op veel verschillende manieren kunt gebruiken als duowagen. Zo kun je een reiswieg met zitje combineren, maar ook twee zitjes of een autostoel met een zitje. Daarbij kun je ook nog wisselen tussen de zitjes van je af gericht of naar je toe gericht. Dat is nog eens handig!

Quinny Hubb boodschappenmand

Accessoires om de kinderwagen uit te breiden

Een accessoire voor de Quinny Hubb is de cocoon. Dit babynestje geeft je kindje vanaf de geboorte veel geborgenheid. Daarnaast zijn er ook verschillende seat liners te verkrijgen. Deze zien er luxer uit en bieden ook nog eens meer zitcomfort. We hebben ook speciale zomer seat liners, die lekker koel aanvoelen voor je kindje. Een unieke accessoire is de Quinny Hubb Hop-on Board, een alternatief meerijdplankje. Deze is ideaal voor kinderen die zelf al kunnen lopen maar af en toe ook nog even willen zitten. Daarnaast is er ook nog een regenscherm verkrijgbaar voor de Quinny Hubb kinderwagen zodat je kindje altijd droog blijft als je toch door de regen heen moet.

Quinny Hubb kinderwagen

De Quinny Hubb kinderwagen is verkrijgbaar vanaf eind november 2018. Je hebt een Quinny Hubb kinderwagen al vanaf €699. Daar komen dan nog wel eventuele accessoires bij. Wat vind jij van de Quinny Hubb kinderwagen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *