MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Ontdek de herfst samen met je kindje

Herfst

Het is herfst! Daar kunnen we eenvoudigweg niet meer omheen. ’s Avonds wordt het steeds eerder donker en de temperaturen dalen richting het vriespunt. Tegelijkertijd zien we het bos prachtig verkleuren en kunnen we regelmatig genieten van warme zonnestralen. Met deze herfstachtige accessoires ben jij er klaar voor om al het moois van dit seizoen samen met je kindje te gaan ontdekken!

Door weer en wind

Bij de herfst horen gure dagen met af en toe en bui of een snijdende wind. Met de juiste accessoires in huis hoeven deze weersomstandigheden jou er niet van te weerhouden er op uit te trekken met je kind je. Ga je met de kinderwagen op stap? Zorg dat dan je altijd een regenscherm bij je hebt. Deze dient niet alleen als bescherming tegen regen, maar houdt ook de wind tegen. Naast kinderwagens is er ook voor vrijwel iedere buggy of autostoel een passend regenscherm verkrijgbaar.

Met de draagdoek of draagzak naar buiten

Veel ouders zijn in het bezit van een draagdoek of draagzak. Als je met je kindje naar buiten wilt met de draagdoek of draagzak kun je hiervoor een speciale beschermhoes voor een draagdoek of draagzak kopen. Waarschijnlijk krijg je je eigen jas namelijk niet dicht over je kindje heen. Met een beschermhoes kun je toch je kindje dragen zonder dat het te koud is voor je kindje. Zo kun je je kindje comfortabel dragen bij een herfstachtige boswandeling en hoef je de kinderwagen niet door het bladerdek heen te duwen.

Warme voetjes

Je herkent het vast wel: als je voeten koud zijn dan heb je het vaak helemaal koud. Dat geldt natuurlijk ook voor je kindje! Kinderen die nog niet kunnen lopen hebben vaak alleen maar sokken aan en geen schoenen. Om ervoor te zorgen dat je kindje geen koude voeten krijgt zijn er veel schattige slofjes te koop. Leren slofjes zijn handig als je kindje steeds meer gaat kruipen en begint te lopen en slofjes van fleece zoals bijvoorbeeld van Lodger zijn super zacht en warm. Kijk altijd even of je kindje de slofjes zelf gemakkelijk uit kan krijgen om te voorkomen dat je continu de slofjes opnieuw aan moet trekken bij je kindje.

Wat neem jij sowieso mee als je met je kindje naar buiten gaat in de herfst?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *