MENU

Reacties (0) Producten

Dit zijn de nieuwe mogelijkheden van de Dubatti One E3!

Dubatti kinderwagen
Bron: Dubatti

De Dubatti One kinderwagen is vernieuwd! Maar wat is er nu precies veranderd aan deze kinderwagen? In deze blog lees je wat de nieuwe mogelijkheden zijn van de Dubatti One E3.

De vele opties van de Dubatti One

De Dubatti One is niet zomaar een kinderwagen. Je kunt namelijk verschillende onderdelen en de kleuren zelf samenstellen aan de hand van een configurator. Kies zelf de kleur van de basisbekleding, de aanvullende bekleding en de duwstang (keuze tussen zwart, cognac en bruin). Daarnaast is het ook mogelijk om uit drie kleuren frame te kiezen (zwart, wit en zilver). En alsof dat nog niet genoeg is, kun je zelfs kiezen of je City-Life wielen of All Terrain wielen onder je Dubatti wilt. Ook kun je kiezen voor een kleine of een grote boodschappenmand.

Het comfort van de Dubatti One

De Dubatti One kent veel comfortabele eigenschappen. Zo is de kinderwagen in hoogte verstelbaar zodat je kindje er altijd gezellig bij kan zitten aan tafel. Ook is de duwbeugel in hoogte verstelbaar wat handig is voor langere personen. De zitting is ergonomisch gevormd en ook nog eens verstelbaar in 4 standen. De zwenkwielen zijn met één klik vast te zetten en daarmee is de Dubatti One ook handig te gebruiken op ruiger terrein.

Het gebruiksgemak van de Dubatti One

Naast comfortabel is de Dubatti One ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. De kinderwagen is met één hand in te klappen tot een compact pakket en kan daarbij ook nog zelfstandig staan. Verder is de veiligheidsbeugel ook nog met één hand uit te klappen. Loop je vaak over oneffen terrein zoals bospaden? Kies dan voor de All-Terrain wielen. Loop je meer op goed begaanbare wandelpaden of woon je bijvoorbeeld in de stad? Kies dan voor de extra wendbare City-Life wielen.

Dubatti kinderwagen

Accessoires

De Dubatti One heeft ook nog verschillende accessoires om de kinderwagen nog praktischer te maken. Wil je bijvoorbeeld graag een autostoel op de kinderwagen kunnen bevestigen om even een kleine boodschap te doen? Koop dan de Dubatti One Adapters. Ook een voetenzak, parasol en luiertas zijn zeker een aanrader. De Dubatti All-Terrain wielen en de Dubatti City-life wielen zijn ook los te bestellen. Heb je bijvoorbeeld de Dubatti All-terrain wielen onder je kinderwagen zitten, maar wil je ook graag de Dubatti City-life wielen? Dat is geen probleem want je bestelt deze er eenvoudig bij. Met de XL shopping basket creëer je nog meer opbergruimte.

Nieuwde accessoires

Tegelijkertijd met het lanceren van de nieuwe kleuren van de Dubatti One E3 zijn er ook een aantal eigenschappen en accessoires veranderd en toegevoegd. Zo wordt de Dubatti nu geleverd met een verlengde zonnekap met ventilatiestrook. Ook nieuw is de keuze tussen de kleine en de grote boodschappenmand. Waar je voorheen alleen voor de kleine boodschappenmand kon kiezen, kun je nu kiezen. Let op! De XL zonnekap en de grote boodschappenmand zijn wel apart te bestellen maar niet geschikt voor eerdere versies van de Dubatti One. Nieuw in de collectie is de Dubatti One Bekerhouder. Ook de luiertas is verkrijgbaar in de nieuwe kleuren van de Dubatti One E3 en de haken waarmee de schouderband aan de tas is bevestigd zijn nu van metaal. Wil je graag een meerijdplankje voor de Dubatti One E3? Dan is de Bumprider Plus Sit Up hiervoor geschikt.

Dubatti zonnekap

Actie: nu gratis Dubatti Shopping Basket en Dubatti Parasol

Helemaal overtuigd? Stel dan nu de Dubatti One E3 helemaal naar keuze samen en ontvang een Dubatti Shopping Basket en een Dubatti Parasol gratis t.w.v. €70,-. Of dat geen leuke actie is?

Ben jij ook fan van deze mooie Dubatti One E3 kinderwagen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *