MENU

Reacties (0) Producten

NIEUW! Stokke Trailz Nordic Blue

Stokke Trailz Nordic Blue
Bron: Stokke®

De Stokke Trailz Nordic Blue is de nieuwste uitvoering van de comfortabele en flexibele Stokke Trailz kinderwagen. Het is alweer een jaar geleden dat Stokke de Trailz kinderwagen in beperkte oplage in de kleur Nordic Green presenteerde. Dit bleek een schot in de roos want in een mum van tijd was de Nordic Green uitvoering uitverkocht. Tijd voor een nieuwe limited edition! Deze is er gekomen in de luxueuze Nordic Blue uitvoering. Een luxueuze uitstraling, een stijlvol Scandinavisch design en boordevol praktische eigenschappen: wij zijn fan!

Bijzondere details

Bij een limited edition horen natuurlijk bijzondere details. Bij de Nordic Blue uitvoering van de Stokke Trailz kinderwagen vind je daarom een opvallende duwbeugel van leer die de kinderwagen een luxe uitstraling geeft. Er is gekozen voor een waterafstotende gemêleerde blauwe stof die helemaal past bij de outdoor look van de kinderwagen. Het robuuste uiterlijk van de Stokke Trailz kinderwagen gaat heel goed van pas komen bij alle avonturen die horen bij het buitenleven.


stokke trailz nordic blue

Compleet geleverd

De exclusieve Stokke Trailz Nordic Blue wordt helemaal compleet geleverd waardoor je direct klaar bent om op pad te gaan met je kindje. Bij de kinderwagen wordt een ruime en praktische verzorgingstas meegeleverd van hetzelfde waterafstotende materiaal als de kinderwagen. De tas is te bevestigen aan de onderkant van de reiswieg of het zitje zodat je altijd alle spullen voor je kindje bij de hand hebt. De Stokke Trailz in de kleur Nordic Blue is exclusief en in een beperkte oplage verkrijgbaar bij Babypark voor €1.577,-.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *