MENU

Reacties (0) Producten

NIEUW! Stokke® Athleisure Collection nu ook in grey

Stokke® Athleisure Collection nu ook in grey
Bron: Stokke®

Wanneer je eenmaal kinderen hebt ben je de hele dag actief bezig, zo ben je in beweging als je met je kindje speelt, doe je aan fitnessoefeningen wanneer je speelgoed gaat opruimen en loop je veel vaker de trappen op- en af om je kleine spruit in de gaten te houden. Op basis van deze gedachte heeft Stokke® de Stokke® Athleisure Collection voor de Stokke® Xplory® V5 kinderwagen uitgebracht.

Geïnspireerd op sportkleding

De Athleisure Collection is geïnspireerd op sportkleding en dit zie je ook terug in het zitje, de reiswieg en overige accessoires zoals de boodschappentas. Wanneer je aan het sporten bent is het belangrijk om kleding te dragen die goed ventileert zodat het lichaam de warmte gemakkelijk kwijt kan. Ook is het van belang dat sportkleding vocht afdrijvend en sneldrogend is, zo koel je niet snel af en blijf je droog. De materialen waar de Athleisure Collection van is gemaakt hebben deze ventilerende, vocht afdrijvende en sneldrogende eigenschappen. Verder heeft de uittrekbare zonnekap een dessin van perforatie dat zorgt voor ventilatie, zulke ventilatiegaatjes zie je ook vaak bij sportkleding terug. De Athleisure Collection heeft dus dé perfecte eigenschappen om actief met je kindje avonturen te beleven in de buitenlucht.

Stokke® Athleisure

Functionele eigenschappen

Met een Stokke® Xplory® V5 Athleisure kinderwagen zit je kindje onderweg altijd op de juiste hoogte en kan hij/zij gezellig aanschuiven aan een tafel in een restaurant of op een terrasje. Door de grote achterwielen en de sportieve zwenkende voorwielen wordt manoeuvreren een kinderspel. Het diepe verstelbare zitje voelt zacht en comfortabel aan en de verstelbare voeten- en hoofdsteun zorgen ervoor dat het zitje met je kindje meegroeit naarmate hij/zij ouder wordt. Er kan gekozen worden voor een zwarte of zilveren onderstel, het zitje, de reiswieg, parasol, boodschappentas en andere accessoires zijn verkrijgbaar in de prachtige kleurencombinaties Coral (koraal) en donkergrijs en Marina (blauw) en lichtgrijs. De Stokke® Xplory® V5 Athleisure kinderwagen is ook ideaal voor lange mensen door de verstelbare duwbeugel.

Grey has it all

Met deze onstuimige herfstdagen komt Stokke® nu ook voor het zitje en de boodschappentas van de Athleisure Collection met een nieuwe kleurencombinatie, namelijk universeel Grey (licht- en donkergrijs). De kleur grijs is een geliefde kleur in de mode- en designwereld en is fijn te combineren met andere kleuren.

Ben jij dus op zoek naar een kinderwagen met een actieve uitstraling die ook nog eens bij jouw sportieve levensstijl past? Dan is de Athleisure Collection voor de Stokke® Xplory® V5 echt iets voor jou!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *