MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

NIEUW! Stel in 3 stappen jouw Modular babykamer samen

Babykamer Modular

De Modular babykamer is de nieuwste babykamer in ons assortiment. De babykamer is verkrijgbaar in diverse opties zodat je de kamer helemaal kunt samenstellen naar jouw wensen. Hieronder vind je in drie eenvoudige stappen hoe je jouw perfecte Modular babykamer samenstelt. Kies jouw basiskleur, onderstel en bovenblad en ontdek welke accessoires er zijn om nóg meer uit de meubels te halen.

Stap 1: kies je basiskleur

De Modular babykamer is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk Modular mat wit en Modular mat zwart. Beide kleuren zijn diep mat voor een moderne uitstraling. Alle meubels van de Modular serie zijn verkrijgbaar in deze twee kleuren, net zoals de aanvullende accessoires zoals het wandrek.

Babykamer Modular

Stap 2: kies je onderstel

Nadat je de kleur voor de meubels gekozen hebt, kun je bepalen welk onderstel je wilt. Er is een RVS frame en een zwart, stalen frame verkrijgbaar. Kies je voor strak en verfijnd of ga je voor stoer RVS? Het frame zie je terug onder de linnenkast, het ledikant en onder de commode. Wanneer je kiest voor de commode met 1 deur en 2 lades is het ook mogelijk om de commode aan de wand te bevestigen met behulp van hangbeslag.

Babykamer Modular

Stap 3: kies je bovenblad

Om je babykamer compleet te maken kies je een bovenblad voor de linnenkast en de commode. Hiervoor kun je kiezen uit vier verschillende kleuren. Er zijn bovenbladen in mat zwart en mat wit verkrijgbaar zodat het bovenblad dezelfde kleur heeft als de kast of commode. Daarnaast zijn er ook bovenbladen van marmer verkrijgbaar. Wil jij echt iets unieks in de babykamer? Dan is een blad van wit of zwart marmer absoluut een aanrader! Naast de standaard bovenbladen zijn er in de kleuren mat zwart en mat wit ook extra grote bovenbladen voor de commode verkrijgbaar waardoor je je kindje recht voor je kunt leggen tijdens het verschonen.

Babykamer Modular

Maak jouw Modular babykamer compleet

Nu je de basiskleur, het onderstel en het bovenblad voor jouw perfecte Modular babykamer gekozen hebt wordt het tijd om na te gaan denken over accessoires waarmee je de babykamer helemaal compleet maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bijpassende wandrek uit de Modular serie. Welke kleuren zou jij kiezen als themakleuren in jouw Modular babykamer? Het mat zwart en mat wit van de meubels zijn met vrijwel alle kleuren te combineren. We zijn heel benieuwd hoe de meubels in jouw babykamer zullen staan!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *