MENU

Reacties (0) Producten

NIEUW! Ontdek de Joolz Hub kinderwagen

Bron: Joolz

De Joolz Hub kinderwagen is nieuw in onze collectie kinderwagens. Wat kenmerkt de Joolz Hub kinderwagen en wat maakt deze kinderwagen zo uniek? In deze blog zullen we kort de eigenschappen en mogelijkheden van de Joolz Hub kinderwagen toelichten.

Verschillende series van de Joolz Hub kinderwagen

De Joolz Hub kinderwagen is een zeer compacte stadskinderwagen. De kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende series. Zo is er de Joolz Hub Earth serie en de Joolz Hub Studio serie. Het verschil zit in het design van de kinderwagen. De Joolz Hub Earth kenmerkt zich door inspiratie die opgedaan is in de natuur. Het frame is zilverkleurig en de duw- en veiligheidsbeugel is voorzien van leer. De Joolz Hub Studio kinderwagen is meer een stijlvolle kinderwagen met dubbele stiksels aan de duw- en veiligheidsbeugel en aan de binnenzijde van de kinderwagen. Dus: kiezen maar!

Combineer de Joolz Hub met een cocoon of reiswieg

De Joolz Hub kinderwagen is ook nog uit te breiden. Dit kan door middel van een cocoon of een reiswieg. De Joolz Hub Cocoon is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 18 maanden. De cocoon is een handige aanvulling op het zitje van de Joolz Hub kinderwagen en wordt geleverd inclusief een matras. Verder is de Joolz Hub ook uit te breiden met een reiswieg. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras van 76 x 32 cm. Kies dus wat jij het makkelijkst vindt, een cocoon of een reiswieg. Of natuurlijk allebei;)

 

joolz hub cocoon
Joolz Hub reiswieg

Joolz Hub: gemaakt voor jouw avonturen in de stad

De Joolz Hub kinderwagen is bij uitstek geschikt voor in de stad. De kinderwagen is namelijk voorzien van grote achterwielen. De kinderwagen is heel compact vormgegeven en toch ook comfortabel. Daarnaast is de kinderwagen ook eenvoudig in te klappen en gemakkelijk te vervoeren door de handige draagriem. De Joolz Hub is ook voorzien van een ruime boodschappenmand met maar liefst een inhoud van 18 liter.

 

Joolz Hub kinderwagen
Joolz Hub kinderwagen
 

Overige accessoires van de Joolz Hub kinderwagen

Bij de Joolz Hub zijn verschillende accessoires verkrijgbaar. Zo is er voor zowel de Joolz Hub Earth als voor de Joolz Hub Studio een luiertas verkrijgbaar. Ook zijn er in deze twee typen parasols verkrijgbaar. Verder is er een Joolz Hub adapterset verkrijgbaar voor de bevestiging van vrijwel alle baby autostoeltjes op de Joolz Hub kinderwagen. Dat is makkelijk voor als je even een korte boodschap gaat doen. En voor het voorjaar en de zomerse dag is er ook nog een Joolz Hub muskietennet te verkrijgen.

De Joolz Hub bekijken of bestellen

Wil je de Joolz Hub bekijken? Kom dan naar één van onze megastores. De Joolz Hub is binnenkort te bekijken in één van onze winkels maar online bestellen kan natuurlijk ook. De Joolz Hub kinderwagens zijn verkrijgbaar vanaf €659.

Wat vind jij van de Joolz Hub?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *