MENU

Reacties (0) Babyuitzet

NIEUW! Luxe Stokke® Tripp Trapp® Oak kinderstoel

De Stokke® Tripp Trapp® Oak Kinderstoel is de nieuwe eikenhouten uitvoering van de Stokke Tripp Trapp, één van de populairste kinderstoelen die bijna iedereen wel kent. Het mooie aan de Tripp Trapp kinderstoelen is dat deze te gebruiken zijn vanaf de geboorte (met de Stokke Baby Set) en als het ware meegroeien met je kindje! Als je de kinderstoel namelijk juist instelt is de stoel te gebruiken tot wel in de tienerjaren. Deze luxe Oak uitvoering is gemaakt van duurzaam en sterk eikenhout en beschikt over veel praktische eigenschappen.

stokke tripp trapp

Hoogwaardige kwaliteit

Deze Stokke® Tripp Trapp® Oak Kinderstoel is gemaakt van duurzaam eikenhout en heeft een glanzende beschermende laag dat helpt bij het voorkomen van krassen op de stoel. Bovendien zorgt deze laag ervoor dat de Tripp Trapp® Oak Kinderstoel heel eenvoudig schoon te maken is. Deze luxe uitvoering is verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren White, Black en Greywash. Dit zijn drie kleuren die goed aansluiten bij elk interieur.

stokke tripp trapp

Verkoopinformatie

Ben je helemaal overtuigd van deze luxe Stokke® Tripp Trapp® Oak? Kom dan langs bij éen van onze Babypark megastores waar de kinderstoel te bezichtigen en verkrijgbaar is, of shop online via onze website. De Stokke® Tripp Trapp® Oak is verkrijgbaar bij Babypark voor €239,-. Babypark heeft de laagste prijsgarantie, en voor 20:00 uur besteld, betekent dezelfde dag verstuurd mits de kinderstoel op voorraad is.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *