MENU

Reacties (0) Nieuws

NIEUW! Kom naar het In de Wolken festival!

In de Wolken festival

Heb je het ook al gehoord? Van 4 oktober tot en met 6 oktober is het In de Wolken Festival! Daar moet je toch bij zijn? We hebben er al een succesvolle dag op zitten en heten jullie natuurlijk ook graag welkom op dit festival!

Nieuw! Het In de Wolken Festival

Nieuw dit jaar is het In de Wolken festival. Dit festival bestaat voornamelijk uit leuke masterclasses met allerlei informatie en tips over onderwerpen die te maken hebben met zwangerschap en baby’s. Deze beurs is echt ingericht als een heus festival. Overal zijn loungebanken aanwezig, en natuurlijk genoeg gelegenheid om een hapje te eten bij een foodtruck of een drankje te doen bij een heuse non-alcoholische cocktailbar. Het festival is op donderdag en vrijdag zelfs geopend tot 21:00 uur.

In de Wolken festival

Activiteiten in de Wolken Festival

Meer dan 100 shops en merken presenteren de leukste producten en diensten voor jouw kindje. Van jouw droomkinderwagen tot de leukste boxkleden, kleertjes en handige hebbedingen. Maar er zijn ook deskundigen aanwezig voor al je vragen omtrent bijvoorbeeld kraamzorg en verzorging. Alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap en baby is aanwezig op het festival.

In de Wolken festival

Babypark op het In De Wolken Festival

Babypark is ook aanwezig op het In de Wolken festival. Kom je favoriete kinderwagen testen op ons testparcour en ervaar zelf welke kinderwagen het beste bij je past. Ook zijn onze kinderwagenspecialisten aanwezig om je van advies te voorzien. Verder is er een babykamer inspiratieroute met ruim 25 babykamertjes. Doe inspiratie op in onze vrolijke en stijlvolle babykamers en laat je verrassen.

In de Wolken festival

Festival acties

En dan natuurlijk de vraag: hebben jullie ook nog leuke acties op het In de Wolken festival? Jazeker, die hebben wij, maar die blijven nog even geheim totdat je onze stand komt bezoeken. Dus, koop nog snel een kaartje voor het In de Wolken festival en bezoek onze stand voor inspiratie voor jouw babyuitzet!Bestel je tickets met de actiecode WF2VDS6T via www.indewolkenfestival.nl en ontvang de 2e gratis.

Tot ziens op het In de Wolken festival!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *