MENU

Reacties (0) Producten

NIEUW! De collectie van Thule voor actieve gezinnen

Thule
Bron: Thule

Heb jij de collectie van Thule al ontdekt op Babypark.nl of in de Thule shop-in-shop in Babypark Gouda? Sinds kort vind je allerlei producten voor actieve gezinnen. Multifunctionele fietskarren, sportieve kinderwagens en praktische draagzakken: ontdek de collectie van Thule!

Thule fietskarren

Een Thule fietskar wordt ook wel een Thule Chariot genoemd. Chariot is te vertalen met wagen, kar of rijtuig. Een Thule fietskar kan achter vrijwel iedere fiets worden bevestigd en zorgt ervoor dat je met je kindje kunt gaan en staan waar je wilt. De fietskar kan heel gemakkelijk van de fiets worden losgekoppeld om als zelfstandige kinderwagen gebruikt te worden. Er zijn verschillende zitjes verkrijgbaar waardoor een kindje al vanaf een paar weken vervoerd kan worden in de Thule fietskar. Het maximale draaggewicht is 34 kg wat zorgt voor jarenlang plezier van de chariot.

Thule kinderwagens

Ben jij op zoek naar een kinderwagen waar je op ieder terrein comfortabel mee kunt rijden? Kijk dan eens naar de Thule Urban Glide kinderwagen. Deze kinderwagen is soepel te besturen met een volledig draaibaar voorwiel en een gevoerd zitje met een ventilerende bovenkant. Bovendien is de Urban Glide ook verkrijgbaar in een uitvoering voor twee kindjes.

Thule draagzakken

Met een Thule draagzak neem je je kindje gemakkelijk mee op avontuur. Ideaal voor wandelaars en buitenmensen! Een draagzak is praktisch in gebruik en is volledig verstelbaar zodat de draagzak voor alle volwassenen -groot en klein- comfortabel draagt. Door de riemen goed aan te laten sluiten voel je nauwelijks het gewicht van het kind op je rug zodat je prettig kunt wandelen.

Sfeerimpressie van de Thule collectie

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de Thule fietskarren, kinderwagens en draagzakken:

Thule

Thule

Thule

Thule

Thule

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *