MENU

Reacties (0) Producten

NEW IN: het merk Cam Cam

Cam Cam
Bron: Cam Cam

Heb je het al gehoord?! Bij Babypark verkopen wij weer een nieuw merk: Cam Cam. Dit leuke merk heeft veel verschillende producten voor je kindje, van waskussenhoezen en voedingskussens tot overtrekken en decoratie voor de babykamer. Lees en kijk je mee in deze blog?

Oorsprong van het merk

Cam Cam is een Deens merk met beddengoed en accessoires voor kinderen. De producten van Cam Cam zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De materialen die Cam Cam over het algemeen gebruikt zijn erg goed voor het milieu. Zij maken bijvoorbeeld alleen gebruik van natuurlijke kleurstoffen. Het design van het merk Cam Cam is geïnspireerd door de Japanse en Franse cultuur. De producten zijn zo ontworpen dat niet alleen kinderen, maar ook hun ouders de stijl van Cam Cam leuk vinden.

Rustgevend

Cam Cam wil met haar producten een kalme en harmonieuze omgeving creëren voor kinderen. De meeste producten zijn uitgevoerd in pastelkleuren en zachte stoffen en bedrukt met tijdloze prints. Cam Cam gebruikt veel wafelprints en printjes van dieren zoals een zwaan. Alle Cam Cam producten zijn onderling heel goed met elkaar te combineren door het kleurgebruik en dezelfde prints die in verschillende producten terugkomen.

Verkoopinformatie

Vind je het merk Cam Cam ook zo leuk? Ga dan snel naar onze website en bestel vandaag jouw Cam Cam producten nog online. Voor 20:00 uur besteld is morgen in huis mits de producten op voorraad zijn. Bij je bestelling vanaf €20,- zijn de verzendkosten gratis!

Wat vind jij van ons nieuwe merk Cam Cam?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *