MENU

Reacties (0) Producten

NEW IN: de Bluebeep Car Seat Guardian, veilig met je kindje op reis!

Car Seat Guardian
Bron: Mykko

Wil je graag veilig met je kindje op stap in de auto? Als je aan het rijden bent kun je niet altijd goed zien of je kindje veilig vast zit in zijn of haar autostoel. Dan is de Bluebeep Car Seat Guardian een echte aanrader.

Wat is de Bluebeep Car Seat Guardian

Met de Bluebeep Car Seat Guardian wordt het autostoeltje gekoppeld aan je smartphone. Deze technologie houdt toezicht op je kindje of hij of zij veilig in het autostoeltje zit tijdens het rijden. Deze Bluebeep Car Seat Guardian is geschikt voor vrijwel alle autostoelen met een veiligheidsharnas. Er zijn een aantal situaties waarin deze technologie een melding geeft. Deze melding komt dan binnen op je smartphone. De meldingen worden aangegeven door middel van icoontjes waarbij ieder icoontje weer staat voor een andere situatie. In de afbeelding hieronder is te zien welke meldingen deze technologie aangeeft.

Car Seat Guardian

Installatie in de auto

Je kunt de Bluebeep Car Seat Guardian heel eenvoudig in drie stappen in je autostoel installeren.

1. Plaats de knoopcelbatterij
In de achterkant van de strip kun je een klipje wegdraaien. In de ruimte daaronder plaats je de knoopcelbatterij en vervolgens druk je het klipje weer op zijn plaats en draai je deze een slag.

2. Plaats de strip in de gordelpad
De Bluebeep Car Seat Guardian schuif je heel eenvoudig om de gordel heen in de gordelpad.  Wanneer de strip bovenaan de gordelpad zit kun je door middel van een gesp de strip vastmaken aan de gordel zelf. Zo is hij mooi weggewerkt.

3. Koppel je telefoon aan de Bluebeep Car Seat Guardian.
Download de Bluebeep app en vul de naam van je kindje in. Verder vul je ook een telefoonnummer waar de meldingen op mogen binnenkomen. Begin dan met initialiseren met een lege stoel. De installatie is nu uitgevoerd.

In de onderstaande video vind je nog meer duidelijkheid over de Bluebeep Car Seat Guardian.

Bestelinformatie

De Bluebeep Car Seat Guardian is zowel in onze megastores als online verkrijgbaar voor €88,-.

Lijkt jou de Bluebeep Car Seat Guardian ook zo handig?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *