MENU

Reacties (0) Producten

NEW IN: De Alpine Muffy Baby gehoorbeschermers

Alpine gehoorbeschermers
Bron: Alpine

Het einde van 2019 staat weer voor de deur. Iedereen is druk bezig voorbereidingen te treffen voor de feestdagen. Natuurlijk denken we ook aan onze kleinsten. En wat is er fijner dan zonder geluidsoverlast de jaarwisseling door te komen? Dat kan dit jaar door gebruik te maken van de Alpine Muffy Baby gehoorbeschermers. In deze blog kun je lezen waarom de Alpine Muffy Baby gehoorbeschermers een onmisbaar item zijn in jouw eindejaarscollectie.

Wist je dat…

  • 1 op de 8 kinderen blijvende gehoorschade heeft?
  • Kinderen extra gevoelig zijn voor geluid en daardoor sneller schade aan hun gehoor oplopen?
  • Lawaai bij jonge kinderen kan leiden tot overbelasting, waardoor ze last krijgen van stress en slaapproblemen?

Wat is de Alpine Muffy Baby gehoorbeschermer?

Het gehoor van kleine kinderen is nog erg gevoelig en ze kunnen bij veel geluid al snel een gehoorbeschadiging oplopen. Om dit te voorkomen is de Alpine Muffy Baby gehoorbeschermer op de markt gekomen. De Alpine Muffy Baby Gehoorbeschermer bestaat uit 2 losse oorkappen die je eenvoudig op een verstelbare hoofdband kan klikken. Je kan de elastieken band gemakkelijk verstellen dankzij de klittenbandsluiting en daardoor geeft de gehoorbeschermer geen druk op het hoofdje. De gehoorbeschermer is geschikt voor kinderen van 3 t/m 36 maanden.

Alpine gehoorbeschermers

Gebruiksgemak

De Alpine Muffy Baby gehoorbeschermers zijn makkelijk in gebruik. De gehoorbeschermers zijn licht van gewicht en compact zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Ook als je de jaarwisseling ergens anders viert. De oorkappen bieden ook rust bijvoorbeeld tijdens een verjaardag. De Alpine Muffy Baby gehoorbeschermers worden geleverd inclusief een extra hoofdband. De hoofdband is ook uitwasbaar zodat het niet erg is als hij vies wordt. De gehoorbeschermer wordt geleverd in een mooie Protect&Go opbergzak.

Niet alleen te gebruiken voor oud en nieuw

De Alpine Muffy Baby gehoorbeschermers zijn niet alleen te gebruiken voor de jaarwisseling. Er zijn namelijk meer momenten dat je kindje wordt blootgesteld aan geluid en geluidsoverlast. Denk bijvoorbeeld aan motorrijders die in de zomer langskomen als je lekker op het terras zit. Dat maakt best een hoop herrie. Ook kun je deze gehoorbeschermers gebruiken wanneer er nog meer kinderen in huis zijn die bijvoorbeeld een muziekinstrument bespelen. Dat kan ook heel hard binnenkomen bij kleine kinderen. De Alpine gehoorbeschermers zijn dus multifunctioneel!

Ga jij ook een Alpine Muffy Baby gehoorbeschermer kopen voor de jaarwisseling?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *