MENU

Reacties (0) Nieuws

Neem een kijkje in het gloednieuwe Babypark Barendrecht!

Babypark Barendrecht

Misschien heb jij het al wel gehoord of gelezen, vandaag op 5 juli 2018 opent Babypark Barendrecht haar deuren! Deze gloednieuwe megastore is gevestigd aan Aalborg 15 in Barendrecht nabij de A29 en zit naast de druk bezochte Ikea. Onze 10e megastore is maar liefst bijna 10.000 m2 groot. Een toplocatie dus! Gisteren was de officiële opening door de burgemeester van Barendrecht voor genodigden, en ik kan uit eigen ervaring zeggen: het was overweldigend!

Babypark Barendrecht

Wat kun je verwachten van Babypark Barendrecht?

Bij Babypark Barendrecht kun je terecht voor een complete babyuitzet. Van kinderwagens tot autostoelen en van babykamers tot de leukste babykleertjes. Zo heeft Babypark Barendrecht verschillende shop-in-shops. Diverse merken hebben een ‘eigen winkeltje’ waar zij zich presenteren. In de gestylde babykamers en tienerkamers kun je volop inspiratie opdoen voor de kamer voor jullie kindje. Wil je er een hele dag van maken? Wees niet bezorgd, onze koks in de Kidchen bereiden graag een heerlijke maaltijd voor je. Hieronder een impressie en eerste indruk van onze nieuwe megastore.

Babypark Barendrecht

Babypark Barendrecht

babypark barendrecht

Spectaculaire openingsactie

Woon je in de buurt van Babypark Barendrecht en kom je deze week naar onze gloednieuwe megastore? Dan geniet je van de spectaculaire openingsactie. De actie is geldig t/m zaterdag 7 juli en is uitsluitend geldig in Babypark Barendrecht. Graag tot ziens bij Babypark Barendrecht!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *