MENU

Reacties (0) Producten

Meer melk, meer comfort & meer jezelf met de nieuwe Medela Flex™ borstkolven

medela borstkolf
Bron: Medela

Wanneer je moedermelk afkolft voor je baby, wil je dat dit zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk is. Daarom is het belangrijk om het juiste borstschild te gebruiken tijdens het kolven. Maar iedere moeder is anders en ook iedere borst is anders. Je borsten kunnen zelfs gedurende je borstvoedingsperiode van vorm veranderen.

Medela heeft daarom samen met wetenschappers en moeders die borstvoeding geven de Flex™ technologie ontwikkeld. De nieuwe Medela Swing Flex™ en Swing Maxi Flex™ zijn de eerste borstkolven die zijn ontworpen om zich aan de vorm van jouw borsten aan te passen, zodat je nog efficiënter en comfortabeler kunt kolven. De Medela Flex™ borstkolven zorgen zelfs voor 11% meer melk en 4% betere lediging van je borsten!

Nieuw! De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf beschikt over unieke en handige eigenschappen zoals de Flex-technologie, een pauze-functie waarmee je verder kunt gaan met kolven na een pauze zonder een nieuwe sessie te starten, een USB aansluiting en de bijpassende MyMedela app. In deze app kun je heel makkelijk je kolfprogramma en resultaten inzien. De borstkolf wordt geleverd inclusief een handige draagtas en koeltas. De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf heeft draaibare, ovale borstschilden voor een perfecte pasvorm. De borstkolf heeft een vertraagde start van 10 seconden (voor het plaatsen van de borstschilden).

Een totaal nieuwe kolfervaring

De enkelzijdige elektrische Swing Flex™ borstkolf en de dubbelzijdige elektrische Swing Maxi Flex™ borstkolf zorgen dankzij de Flex™ technologie voor een nog comfortabelere ervaring tijdens het kolven.

1. Wijdere openingshoek
Het borstschild van de Flex™ kolven heeft een openingshoek van 105° wat voorkomt dat je melkkanalen samengedrukt worden waardoor je een betere melkstroom hebt.

2. Ovale vorm
Het borstschild heeft een ovale vorm welke je 360° kan draaien, zodat deze beter aansluit op je borst. Plaats het schild horizontaal, verticaal of zelfs schuin: de voor jou meest comfortabele positie. Dit voorkomt knellen en bevordert de melkstroom.

medela

3. Zachte, flexibele rand
De zachte, flexibele rand van het borstschild zorgt voor een extra natuurlijk en comfortabel gevoel.

4. Overloopbeveiliging
Dankzij de ingebouwde overloopbeveiliging is het mogelijk om in een houding te kolven die voor jou het prettigst is.

medela flex

De nieuwe PersonalFit Flex™ borstschilden zijn verkrijgbaar in 4 maten, zodat iedere moeder met de voor haar juiste maat kan kolven. De juiste borstschildmaat draagt bij aan een optimale melkstroom en zorgt voor comfort tijdens het kolven.

medela borstkolf

Naast de Flex™ technologie beschikken de Medela Swing Flex™ en Medela Swing Maxi Flex™ ook over Medela’s 2-Phase Expression® technologie, net zoals alle andere kolven van Medela. Deze technologie imiteert het zuiggedrag van een pasgeboren baby voor een nog natuurlijker gevoel.

Wist je dat dubbelzijdig kolven efficiënter is dan enkelzijdig kolven? Natuurlijk ben je sneller klaar met afkolven aangezien je beide borsten tegelijk afkolft in plaats van één voor één. Maar dubbelzijdig kolven levert ook nog eens meer melk en melk met een hoger vetgehalte op.

Wil je het kolven nóg makkelijker voor jezelf maken? Bekijk dan ook onze handige musthaves voor het bewaren van je moedermelk en het reinigen van je kolfonderdelen, zoals de Medela Moedermelkbewaarzakjes en de Quick Clean™ magnetronsterilisatiezakken.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *