MENU

Reacties (0) Producten

Maak kennis met het babynestje

sleepyhead
Bron: Sleepyhead

Ken jij het babynestje nog niet? Lees dan hier alles over deze musthave voor je babyuitzet. Een babynestje is een redelijk nieuwe trend die is over komen waaien vanuit Zweden. Het afgelopen jaar is het babynestje heel snel in populariteit gestegen. En wij begrijpen wel waarom!

Wat is een babynestje?

Een babynestje is een knus en comfortabel ‘nestje’ voor baby’s. Een babynestje is een multifunctiole bedverkleiner die je in huis op meerdere plekken kunt gebruiken maar die je ook gemakkelijk onderweg mee kunt nemen wanneer je kindje op visite of uit logeren gaat.

sleepyhead

De voordelen van een babynestje

Het gebruik van een babynestje heeft voordelen voor zowel kind als ouder. Een babynestje biedt je kindje een veilig en geborgen gevoel waardoor je kindje ontspannen zal slapen. Het nestje kan aan de onderkant versteld worden zodat je het babynestje wat groter of kleiner kunt maken. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen en is daardoor ideaal voor visite of een logeerpartij. Zo heeft je kindje ook buitenshuis een bekende en geborgen slaapplaats. De meeste babynestjes zijn uitgevoerd met een wasbare hoes, maar om het jezelf nog wat makkelijker te maken kun je ook nog gebruik maken van een extra hydrofiele doek tussen je kindje en het babynestje om wasbeurten te voorkomen.

sleepyhead

Het risico van ‘rebreathing’

Bij het gebruik van een babynestje is het belangrijk dat het babynestje alleen onder toeziend oog van een ouder gebruikt wordt. Er is namelijk een kans dat je kindje de uitgeademde lucht opnieuw inademt doordat hij of zij met het gezicht te dicht tegen de rand van het babynestje aan ligt. Deze uitgeademde lucht bevat relatief veel kooldioxide en weinig zuurstof. Uiteraard is het belangrijk dat je kindje altijd voldoende zuurstof krijgt. Daarom raden we aan om altijd een oogje in het zeil houden.

Verkoopinformatie

Babynestjes zijn verkrijgbaar van diverse merken en in allerlei kleuren en dessins. Op Babypark.nl vind je een actueel overzicht van alle beschikbare modellen. In onze megastores zijn showmodellen van de babynestjes te zien maar niet alle modellen zijn in ieder filiaal op voorraad. Wil je graag een nieuwe look voor je babynestje? Dan zijn er ook losse hoezen te koop. Deze covers geven je babynestje weer een geheel nieuwe en frisse uitstraling.

sleepyhead

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *