MENU

Reacties (0) Producten

Maak kennis met de bakfietsen van Cangoo

Cangoo Bakfietsen

De bakfietsen van Cangoo zijn hip. Ze zien er niet alleen gaaf uit, maar zijn ook super handig. Een ideale oplossing wanneer jij bijvoorbeeld de kinderen naar school of de opvang moet brengen en je partner de auto nodig heeft. Kijk mee en maak kennis met Cangoo!

Cangoo Bakfiets

Deze gave bakfiets rijdt bijna net zo soepel als een gewone fiets omdat hij uitgevoerd is met twee wielen. Het grote verschil met een gewone fiets is natuurlijk de ballast waar je met deze bakfiets ook voor moet trappen. Twee kindjes of je wekelijkse boodschappen wegen niet niks. Gelukkig zijn er ook bakfietsen met trapondersteuning verkrijgbaar. Fietsen op een bakfiets is natuurlijk anders dan op een gewone fiets. Het is even wennen dat je een stukje langer en breder bent in het verkeer. Maar na een paar rondjes door de wijk gefietst te hebben wil je niets anders meer!

Cangoo Mini
Ah, kijk eens hoe schattig! Met deze heuse mini-bakfiets steelt jouw kindje de show. De rugzak voor op school, het favoriete speelgoed en de lievelingsknuffel van je zoon of dochter gaan overal mee naar toe in deze stoere bakfiets.

Cangoo
Gezellig in de bakfiets met je broer, zus, vriendje of vriendinnetje terwijl papa je rond rijdt. Dat vind ieder kind leuk! Bij Cangoo krijg je 5 jaar garantie op je aankoop en het eerste jaar gratis pech-onderweg service. Dat is fijn, want stranden langs de weg met je kindjes wil niemand. Je fiets wordt direct gerepareerd of de monteur brengt je naar huis en regelt een vervangende bakfiets. Wil je de bakfietsen ‘live’ bewonderen? Breng dan eens een bezoekje aan Babypark Gouda of Kesteren en laat je verrassen door ruim 10.000 M² inspiratie voor het leven met je kindje.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *