MENU

Reacties (0) Producten

Maak jouw Stokke® kinderwagen winterproof

Stokke
Bron: Stokke®

Baby it’s cold outside! Met deze woorden introduceert Stokke® de wintercollectie van 2015 met twee nieuwe kleuren: Pearl White en Onyx Black. Met de winterse accessoires van Stokke® maak jij jouw Stokke® kinderwagen in mum van tijd winterproof. Met Stokke® kun je comfortabel en helemaal in stijl samen met je kindje de wonderlijke winterwereld gaan ontdekken!

Stokke® Winter Kit

De Stokke® Winter Kit kun je vergelijken met een winterjas voor je kinderwagen. Met deze bekledingsset voelt je kinderwagen een heel stuk warmer en comfortabeler aan voor je kindje. De warme en zachte schaapsvacht en de extra laag over de kinderwagen heen beschermen jouw kindje tegen de winterse stormen en zorgen ervoor dat de kinderwagen een warme en veilige plaats is voor je kindje. Ook voor jou is de Stokke® Winter Kit een aanwinst: dankzij de super warme handmoffen van fleece en schaapsvacht heb je nooit meer koude handen als je achter de kinderwagen loopt!

De Stokke® Winter Kit bestaat uit:

  • Een afneembare rand van schaapsvacht
  • Een cover voor de achterkant van het zitje
  • Beschermhoes tegen winterse stormen
  • Een borstel voor de schaapsvacht
  • Warme handmoffen voor aan de duwbeugel

Stokke

Is jouw Stokke® kinderwagen geschikt?

De Winter Kit is compatibel met de zitjes van de Stokke® Crusi™ en de Stokke® Trailz™. De Winter Kit is bij de Stokke® Xplory® kinderwagen te gebruiken op zowel de reiswieg als op het zitje.

Winterproof

Vanaf nu is de Stokke® Winter Kit verkrijgbaar in onze winkels en via de webshop. Hier vind je ook een bijpassende Stokke® Winter Slaapzak voor in de kinderwagen. Deze met dons gevulde slaapzak houdt jouw kindje warm, zelfs bij de laagste temperaturen! Ook deze slaapzak is in de nieuwe kleuren Pearl White en Onyx Black verkrijgbaar met een subtiele glans voor een complete winterse look.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *