MENU

Reacties (0) Producten

Leg mijlpalen vast met de Milestone collectie

Milestone

De tijd vliegt voorbij en voordat je het weet is je baby alweer een peuter geworden. Omdat het eerste levensjaar van je kindje vol zit met ‘eerste keren’ die je waarschijnlijk niet allemaal kunt onthouden zijn de Milestone baby cards bedacht. Met deze kaarten leg je de memorabele momenten van je baby op een persoonlijke en unieke manier vast. Naast deze kaarten heeft Milestone nog meer leuke kaartenpakketten ontwikkeld om de ontwikkeling van je kindje in beelden vast te leggen. Kijk mee en ontdek de complete Milestone collectie!

Milestone

Milestone Pregnancy Cards

Naast kaarten voor de eerste 12 maanden zijn er ook kaarten voor tijdens de zwangerschap. Met de Milestone pregnancy cards vereeuwig je jouw groeiende buik, vergeet je de datum niet meer van het eerste schopje en laat je zien hoe blij je was toen je het geslacht van je baby wist. Ook voor de eerste momenten na de geboorte vind je een kaartje in het doosje. Bijvoorbeeld met de tekst ‘je eerste outfit’ of ‘jouw favoriete knuffel’. Zo hoef je nooit meer na te denken over het bijschrift bij foto’s als je aan het inplakken gaat, handig! Tip: de Milestone pregnancy cards zijn erg leuk om cadeau te geven.

Milestone

Milestone Mini Cards

De Milestone mini cards zijn niet voorzien van een afbeelding maar bieden ruimte om zelf iets op te schrijven. Een blijvende herinnering aan de allerleukste uitspraken van je kindje. Weetje nog die ene keer dat je dochter trots vermelde dat haar mond die dag alleen maar koekjes lustte? Met een Milestone mini card leg je dit soort hilarische momenten voor altijd vast.

Nijntje

Sinds kort is er van alle drie de kaartenpakketjes ook een nijntje versie verkrijgbaar. De kaarten hebben dezelfde teksten als de originele Milestone kaarten, maar zijn versierd met de leukste nijntje tekeningen. Oer-Hollands en helemaal hip!
Milestone nijntje
Welk Milestone product is jouw favoriet?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *