MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Last minute cadeautips voor Moederdag

Naïf verzorgingsproducten
Bron: Naïf

Vind je het ook altijd zo lastig om iets leuks te verzinnen om je moeder te geven op moederdag? Net dat originele cadeau dat ze juist totaal niet verwacht? Je bedenkt snel een “standaard” cadeautje zoals dat heerlijke luchtje die ze altijd op heeft of een bosje bloemen. Natuurlijk is dat ook leuk, maar wij hebben geprobeerd in deze blog wat originelere cadeautips aan te dragen. Lees verder voor deze leuke tips.

Geef een fietsstoeltje cadeau

Geef een fietsstoeltje als moederdagcadeau. Wellicht heeft de moeder van je kindje een leuke moederfiets maar nog geen fiesstoeltje in haar bezit. Dan is dat zeker een origineel en leuk moederdagcadeau. Babypark heeft in haar assortiment zowel voorzitjes als achterzitjes van verschillende merken. Zo zijn er fietsstoeltjes van het merk Urban Iki en Yepp fietsstoeltjes van het merk Thule. Kies jouw favoriete merk fietsstoeltje en geef hem cadeau!

Naïf moederdagactie

Wil je graag iets aan de moeder van je kindje geven waarmee zij zich heerlijk kan verzorgen? Dan is onze speciale Naïf moederdagactie een leuke tip. Koop twee damesproducten van het merk Naïf en krijg de verzorgende handcrème ter waarde van €9,95 er gratis bij. Je kunt kiezen uit de Naïf reinigende douchegel, de Naïf voedende handcrème, de Naïf zuiverende bodyscrub of de Naïf verzachtende bodylotion. Deze moederdagactie geldt tot 12 mei 2018.

Proud MaMa sierraden

Op sieraden zijn de meeste moeders dol. Vooral als het sieraad ook nog eens een leuke functie heeft voor het kind. Sommige sieraden van Proud MaMa zijn vooral bedoeld om tijdens de zwangerschap te dragen. Bola’s zijn kettingen met een belletje. Als je als moeder de ketting draagt tijdens de zwangerschap, raakt het ongeboren kindje vertrouwd aan het geluid van het belletje. Verder heeft Proud MaMa ook nog andere leuke sieraden in haar assortiment, met of zonder bedels, armbanden en kettingen. De keuze is reuze! Kies een mooi Proud MaMa sieraad uit voor moederdag.

Moederdagpagina vol leuke tips

Ben je nog niet helemaal overtuigd van bovenstaande tips maar wil je wel graag iets geven voor moederdag? Wij hebben speciaal voor moederdag een pagina vol moederdagtips gemaakt. Grote kans dat hier iets heel leuks bij zit voor de moeder van je kindje!

Geniet en verwen alle lieve moeders a.s. zondag 13 mei!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *