MENU

Reacties (0) Nieuws

Kom ook werken bij Babypark

werken bij babypark

Babypark is gevestigd op 10 plaatsen in Nederland en is Europa’s grootste en goedkoopste babywinkel. Wij hebben enthousiaste nieuwe collega’s nodig om verdere groei te kunnen realiseren. Naast de 10 megastores hebben wij namelijk ook een hoofdkantoor met diverse afdelingen zoals ICT, Webshop, Marketing, Inkoop, Productontwikkeling, Klantenservice en Administratie. Daarnaast is er nog een groot logistiek centrum waar ook onze Serviceafdeling gevestigd is. Voor al deze afdelingen zijn natuurlijk verschillende type vacatures. Ben je benieuwd? Lees dan hieronder welke vacatures we op dit moment hebben.

Onze vacatures:

Hoofdkantoor in Kesteren

1. Kwaliteitsmedewerker
In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het assembleren en controleren van binnenkomende producten aan de hand van technische specificaties en het opstellen van kwaliteitsrapporten.
2. Medewerker Inkoop
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het controleren van inkooporders, alle voorkomende administratieve werkzaamheden en telefonisch en schriftelijk contact met leveranciers en onze winkels.
3. Administratief commercieel medewerker
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de binnendienst afhandeling van DPB (Dutch Baby Products) zoals de administratieve afhandeling van de orders en offertes en telefonisch en schriftelijk contact met (potentiële) dealers, distributeurs en consumenten.
4. Telefoniste (zaterdagen en vakanties)
In deze functie ben je het aanspreekpunt voor onze klanten die vragen hebben over hun order via telefoon, email, post en social media. Je legt de basis voor een tevreden klant en levert een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en waarborgen van de kwaliteit van klantcontacten.

Vacature Babypark Gouda

Winkels

1. Verkoper / Verkoopster
Als verkoper stimuleer je klanten op een klantvriendelijke, professionele wijze bij de aanschaf van hun babyuitzet. Je bent in staat om actief en enthousiast contact te leggen en je inspireert en adviseert klanten om hun droom te verwezenlijken. Er zijn binnen onze vestigingen in Heerlen, Wormerveer, Veldhoven en Gouda ook verschillende mogelijkheden voor een parttime of zaterdagbaan.
2. Baliemedewerkster
Voor deze functie ben jij het eerste gezicht van Babypark en ben je ons visiteplaatje. Jij ontvangt de klant en zorgt ervoor dat de klant zich welkom voelt en zo snel mogelijk wordt geholpen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de orderverwerking en bent hierdoor dé schakel in het aankoopproces. Voor onze vestigingen in Kesteren en Veldhoven staan deze vacature nog open.
3. Caissière
Als caissière bij Babypark ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. In Babypark Wormerveer zijn we nog op zoek naar een parttime caissière voor de zaterdagen.
4. Kok
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen in restaurant The Kidchen bij onze gloednieuwe Babypark in Barendrecht. Jij bereidt de lekkerste gerechten. Van een heerlijk menu tot een verse kop koffie; alles is mogelijk. In juli 2018 opent deze winkel haar deuren.
5. Horecamedewerker
In deze functie ben je bezig met verschillende horeca werkzaamheden zoals het opnemen/afrekenen van bestellingen, bereiden van verse broodjes, soep e.d. In het kort ben je mede verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden welke nodig zijn om zelfstandig het restaurant te runnen. Voor deze functie zoeken wij een zaterdaghulp in Babypark Gouda.

Vacature Babypark Kesteren

Logistiek centrum in Kesteren

1. Medewerker service
In deze functie ben je het aanspreekpunt voor onze klanten die vragen of klachten hebben via telefoon, e-mail, post en social media. Je legt de basis voor een tevreden klant en levert een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en waarborgen van de kwaliteit van klantcontacten.
2. Chauffeur
Als chauffeur bezorg je alle bestellingen vanuit het Logistiek Centrum te Kesteren bij de klanten thuis. Daarbij is technisch inzicht belangrijk. Je bent in staat om meubels op te bouwen bij de klanten en je maakt klanten graag blij met hun nieuwe meubels.
3. Magazijnmedewerker
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de logistieke afhandeling in het magazijn. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzamelen van orders, sorteren en scannen van orders, verzendklaar maken en sealen van orders / pallets en het laden en lossen van containers.
4. Logistiek medewerker service
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratieve en technische afhandelingen van klachten en reparaties. Je bent technisch ingesteld en probeert overal een oplossing voor te vinden.

Wil je een uitgebreide beschrijving van een bepaalde vacature? Ga dan naar www.werkenbijbabypark.nl en zoek de vacature op die jou aanspreekt. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Welcome and join our team!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *