MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Save the Date voor de Negenmaandenbeurs!

Negenmaandenbeurs
Bron: Negenmaandenbeurs

De negenmaandenbeurs is een beurs vol met inspiratie voor zwangere vrouwen. Maar niet alleen voor zwangere vrouwen is de negenmaandenbeurs super leuk. Ook veel vrouwen die al een kindje of zelfs meerdere kinderen hebben komen naar de negenmaandenbeurs. En niet te vergeten, mannen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Wie, wat, waar op de negenmaandenbeurs

De negenmaandenbeurs vindt plaats van 22-26 februari 2017 in beursgebouw de RAI in Amsterdam. De beurs is van woensdag 22 februari tot en met zondag 26 februari geopend van 11.00 uur – 18.00 uur en op donderdag 23 februari en vrijdag 24 februari zelfs tot 22.00 uur! Dat is dus dagenlang genieten! Let op: Babypark is aanwezig op de beurs van woensdag tot en met zaterdag! Bezoekers van de negenmaandenbeurs hebben verder ook toegang tot de huishoudbeurs. In de video hieronder kun je alvast de sfeer proeven voor de komende negenmaandenbeurs.

Deelnemers negenmaandenbeurs

Ben jij ook zo benieuwd wie er allemaal op de negenmaandenbeurs staan en wat er te doen is? De deelnemers van de negenmaandenbeurs zijn heel divers. Je kunt hierbij denken aan grote babywinkels zoals Babypark maar ook stands als Kruidvat en Hema staan erop. Verder staan er veel stands die aanstaande moeders en jonge ouders advies geven op allerlei gebied. Maar ook veel merken van babyproducten zijn er te vinden, zoals Stokke, Difrax en Aerosleep.

Evenementen negenmaandenbeurs

Er zijn niet alleen stands te vinden op de negenmaandenbeurs, maar er zijn ook leuke evenementen. Zo heb je een deskundigenplein waar je advies krijgt over voeding, verzorging en veiligheid en de mama masterklassen waar je in korte tijd veel uitleg krijgt over uiteenlopende zaken zoals sporten tijdens je zwangerschap en borstvoeding bijvoorbeeld. Ook is er een geboortekaartjesstraat en een babykamer inspiratieroute vol met leuke ingerichte babykamers. Ook zijn er modeshows waarin de nieuwste trends op het gebied van positiekleding worden getoond.

  • Negenmaandenbeurs
    Negenmaandenbeurs
  • Negenmaandenbeurs
    Negenmaandenbeurs
  • Negenmaandenbeurs
    Negenmaandenbeurs

Nieuw op de negenmaandenbeurs

Er zijn veel dezelfde stands en evenementen op de negenmaandenbeurs 2017 als vorig jaar, maar toch zijn er ook nieuwe evenementen. Zo is er dit jaar een paparoute ingesteld. Op deze route worden de papa’s of papa’s-to-be verwend met leuke cadeautjes en papa masterklassen. Dus mannen, ga vooral mee naar de negenmaandenbeurs! Verder is er ook een peuterplein te vinden. Heb je al een peuter en wil je toch graag naar de negenmaandenbeurs omdat je bijvoorbeeld weer in verwachting bent? Dan is het peuterplein super leuk! Je kindje wordt voorgelezen, leert kinderliedjes en er is een heus loopfietsparcours en een Nijntje beweegplein!

Standnummers Babypark: 08.240, 08.250, 08.340, 08.350, 08.440, 08.540

Babypark op de negenmaandenbeurs

Ook Babypark is te vinden op de negenmaandenbeurs. Met een grote stand boordevol leuke merken en nieuwe trends laten we graag zien wat wij te bieden hebben aan aanstaande en jonge ouders. Onze productspecialisten staan je graag te woord en willen je voorzien van passend advies wat betreft de uitzet voor jouw baby of peuter. Je kunt Babypark vinden op de standnummers 08.240, 08.250, 08.340, 08.350, 08.440, 08.540. Let wel op: Wij zijn op zondag niet aanwezig op de negenmaandenbeurs. Wil je je alvast oriënteren? Ga dan naar www.babypark.nl!

Houd onze blog goed in de gaten want tijdens of na de beurs verschijnen er leuke foto’s van onze stand op de negenmaandenbeurs 2017.

Kom jij ook naar Babypark op de negenmaandenbeurs?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *