MENU

Reacties uitgeschakeld voor Knutselen met jouw Joolz verpakking Lifestyle & Tips

Knutselen met jouw Joolz verpakking

Wie een kinderwagen koopt, schenkt meestal geen aandacht aan de verpakking. Zodra de kinderwagen uit het karton is gehaald, verdwijnt het karton in de oud-papierbak. Nergens voor nodig, vindt kinderwagenmerk Joolz. Want met het karton kun je veel leuke dingen doen. Joolz bedacht de leukste knipontwerpen voor de verpakkingsdoos van de Joolz kinderwagens.

De leukste vormen

In no time tover je de verpakkingsdoos van de kinderwagen om tot een slak, een oven, een luchtballon of een van de andere ontwerpen. Weet je niet wat je op een regenachtige zaterdag met je kinderen moet doen, ga dan aan de slag met de kartonnen doos van de Joolz. Je hebt niet meer nodig dan een schaar (en misschien een beetje lijm) en hebt gegarandeerd een leuke middag met je kinderen. Bovendien zorgen die leuke kartonnen voorwerpen voor urenlang speelplezier.

Ingewikkelde instructies? Niet nodig!

Moeilijk is het niet de voorwerpen in elkaar te zetten die Joolz ontworpen heeft. Voor het uitknippen van de losse onderdelen volg je eenvoudig de lijnen op de verpakkingsdoos. Op de website van Joolz vind je handige instructies om de figuren in elkaar te zetten. Kies een van de ontwerpen en ga direct aan de slag!

Ook voor andere Joolz kinderwagens

Het is niet de eerste keer dat Joolz ontwerpen bedacht voor de tweede bestemming van verpakkingsdozen. Ook van de dozen de andere kinderwagens van Joolz maak je de mooiste figuren. Dus koop je een Joolz kinderwagen? Gooi de verpakkingsdoos dan niet weg want je mist er gegarandeerd uren speelplezier mee!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Reacties zijn gesloten.