MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Kleertjes voor de herfst en winter

Imps&elfs
Bron: Imps & Elfs

Er is weer een nieuw seizoen aangebroken. En dat betekent…. Shoppen! De zomer is definitief voorbij en de herfst doet z’n intrede. Tijd voor extra zachte materialen, warme accessoires zoals sjaaltjes en mutsen en super warme vestjes. In het assortiment babykleding van Babypark is het al volop herfst en komt ook de winter al voorzichtig om de hoek kijken.

De leukste merken

Bij Babypark vind je een uitgebreide collectie die met ieder seizoen mee veranderd. Zo vind je nu super schattige winterkleding van Imps&Elfs met printjes van een pinguïn of een sneeuwpopje. Bij ieder shirtje is een bijpassende broek of legging verkrijgbaar zodat je meteen een tof setje hebt. Ook de collectie van het populaire merk Z8 is weer aangevuld en je kunt bij Babypark uitstekend slagen voor babykleding van Noppies.

Winterse accessoires

Niet alleen de kledingcollectie van je kindje moet worden uitgebreid: er moeten natuurlijk ook nieuwe accessoires komen! Een fijne muts, praktische handschoentjes en ook een warme sjaal zijn echte winterse must-haves. Bij Babypark kun je slagen voor deze items in een bijpassende look. Zo kun je stijlvol met je kindje de winterse kou tegemoet treden!

Ook voor newborns

Een pasgeboren kindje kleed je – ongeacht het seizoen – altijd lekker warm en comfortabel aan. Ben je zwanger en ben je uitgerekend in de herfst of winter? Dan let je hier natuurlijk nog eens extra op. Kies daarom voor een prachtig gebreid vestje dat een mooie match vormt met dat ene super zachte boxpakje en zorg ervoor dat de sokjes of sloffen die je kindje draagt altijd goed blijven zitten. Een broekje waar voetjes aan vast zitten kan in de koudere maanden echt een uitkomst zijn.

Wat zijn jouw favoriete items uit onze collectie met winterse babykleding?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *