MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Ik ga op vakantie en neem mee voor mijn baby…

vakantie baby

Het duurt niet lang meer of de zomervakantie doet haar intrede. Dat betekent dat je alvast na kunt gaan denken over wat je allemaal mee moet nemen op vakantie. Want met een kind op vakantie gaan is wel wat anders dan met z’n tweetjes! Houd alvast een groot gedeelte van de kofferbak vrij voor alle babyspullen… Je zult merken de spullen van de kleinste telg van de familie de meeste ruimte nodig hebben.

Reizen met je baby

Voor het reizen met je baby is een veilig groep 0 autostoeltje met een geïntegreerde zonnekap een onmisbaar item. Vind je de maar saai in zo’n effen kleur? Er zijn veel leuke zonnekappen los te koop. Ook handig als de originele zonnekap kapot is gegaan! Een Cocobelt draagriem voor het autostoeltje is geen overbodige luxe tijdens de vakantie. Voor een wandeling door een stadje wanneer je op de plaats van bestemming aangekomen bent is een draagdoek ideaal aangezien je kinderwagen niet altijd door de smalle straatjes past.

Zorgeloos slapen

Dat baby’s veel slapen is voor jou als ouder geen nieuws meer. Natuurlijk is een goed bedje voor je kindje, ook op vakantie, erg belangrijk. Het matrasje van de kinderwagen voldoet prima voor een middagslaapje maar voor een goede nachtrust is een campingbedje met een goed matras of een reisbed zoals de Inovi Cocoon een aanrader.

Bescherming tegen de zon

Je hoopt waarschijnlijk op aangename temperaturen en warme zonnestralen tijdens je vakantie. Vergeet niet om je kindje goed tegen de zon te beschermen. Een handige Dooky weert de zonnestralen uit het autostoeltje of de kinderwagen. Zo hoef je geen hydrofiele doeken te gebruiken in combinatie met wasknijpers. Een parasol of zonnehoedje is ook prettig om standaard bij je te hebben op zomerse dagen.

Speelplezier

Op vakantie is er tijd voor ontspanning, ook voor je baby natuurlijk! Neem daarom een groot speelkleed mee zodat je kindje lekker in de buitenlucht kan spelen. Een Topmark Wipstoel is ook praktisch om mee te nemen, zo heb jij ook even je handen vrij terwijl je kindje zich prima vermaakt. Een Deryan tentje is naast slaapplaats ook te gebruiken als box. Het tentje is in enkele seconden uit te vouwen en direct klaar voor gebruik.

Deze lijst is nog niet compleet. Denk aan alles wat je mee moeten nemen voor voeding, kleding, (zwem)luiers en zonnebrand. Maar omdat dit voor iedereen anders is willen we voor nu bij de bovenstaande tips laten.

Welke items zijn voor jou onmisbaar als je op reis gaat met je baby?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *