MENU

Reacties (0) Producten

House of Oelie: hip én handgemaakt

Bron: House of Oelie

Ben jij gek op handgemaakt, natuurlijke materialen, made in Holland en durf jij gewaagde accessoires toe te voegen aan jouw interieur? Lees dan snel verder in deze blog waarin wij het merk House of Oelie aan je voorstellen!

Voor kleine en voor grote mensen

House of Oelie verkoopt sfeervolle accessoires voor iedere ruimte in huis. In de woonkamer, kinderkamer of hal… Je kunt altijd wel ergens een plekje vinden voor een mooie handgemaakte eyecatcher van House of Oelie. Ook vindt je bij House of Oelie stoer houten speelgoed dat jarenlang mee gaat. Bovendien zijn deze items ook nog eens prachtig in je interieur. Een win-win situatie voor kleine en grote mensen dus.

Een gezellige babykamer

Met de accessoires van House of Oelie maak je je babykamer helemaal af. De gehaakte symbolen zoals je op de afbeelding hieronder ziet zijn prachtige decoratie items. Wat dacht je overigens van de schattige gehaakte hanglampen? Je kunt natuurlijk de mooiste uitkiezen, maar je kunt ze ook gewoon allemaal als een gezellig setje aan het plafond hangen. Reken maar dat je kindje een sfeervol en gezellig kamertje krijgt met House of Oelie erbij!

House of Oelie

Iedere dag een feestje

Met de vrolijke vlaggenlijnen van House Of Oelie wordt iedere dag een feestje. De gehaakte vlaggenlijnen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Bovendien kun je kiezen uit kleine en grote vlaggetjes. De eerste zijn heel erg geschikt als decoratie voor bijvoorbeeld boven de commode op de babykamer terwijl de grotere vlaggetjes wellicht beter tot z’n recht komen in de woonkamer. De vlaggenlijnen van House of Oelie kunnen worden vastgeknoopt met de wollen draadjes aan de uiteinden of worden bevestigd met behulp van maskingtape. Wist je overigens dat er ook hele leuke boy of girl vlaggenlijnen verkrijgbaar zijn? Een heel erg leuk product dat je kunt gebruiken als idee om je huis te versieren bij de geboorte.

Welk item van House of Oelie is jouw favoriet en komt er op jouw verlanglijstje?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *