MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

Houd jij ook van een houten babykamer?

Houten babykamer Grey Wood
Bron: Kidsmill

Als de baby op komst is zijn vader en moeder druk bezig om de uitzetlijst compleet te maken. Een erg leuke klus hierbij is het inrichten van de babykamer. Ben je dol op houten accenten in huis? Wellicht is een houten babykamer dan wel iets voor je. Zo zijn er babykamers met volledig houten meubels en babykamers met houten accenten in de meubels. In deze blog laat ik je de volgende vier uiteenlopende houten babykamers zien:

1. Babykamer Brent Oldwood
2. Babykamer Earth Grijs
3. Babykamer Grey Wood
4. Babykamer Long Island

1. Babykamer Brent Oldwood

De eerste uit het oog springende houten babykamer is babykamer Brent Oldwood. Deze robuust overkomende babykamer heeft prachtige houten natureltinten wat zorgt voor een rustgevende uitstraling. Babykamer Brent Oldwood heeft een robuust design en is een absolute aanrader als je op zoek bent naar houten meubels voor de babykamer.

Houten babykamer Brent Oldwood

2. Babykamer Earth Grijs

Babykamer Earth Grijs is gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal. Het ontwerp is net wat strakker dan babykamer Brent Oldwood en de meubels hebben een grijze lak. Het nostalgische uiterlijk van de babykamer wordt versterkt door de houten accenten op de meubels. Zo zijn de kast en de commode voorzien van een fraai afgewerkt houten blad.

Houten babykamer Earth Grijs

3. Babykamer Grey Wood

In tegenstelling tot de houten babykamers hiervoor zijn de meubels van babykamer Grey Wood gemaakt van grenen. Grenen meubels zijn steviger en kwalitatief beter dan meubels die gemaakt zijn van MDF-materiaal. Dit geeft een typisch Scandinavische woonstijl met een robuuste uitstraling. Doordat deze babykamer ontworpen is met een andere houtsoort geeft dit ook een totaal andere sfeer en uitstraling.

Houten babykamer Grey Wood

4. Babykamer Long Island Wit

De laatste houten babykamer die ik met je wil delen is de babykamer Long Island Wit. Dit is een babykamer waarbij een traditioneel en modern karakter bij elkaar komen. De strak afgewerkte meubels hebben twee kleuren: houtkleurig en wit. Babykamer Long Island is dan ook een babykamer die zich kenmerkt door de houten accenten.

Houten babykamer Long Island

Ervaar het zelf!

De hierboven getoonde houten babykamers zijn verkrijgbaar bij Babypark. Wil je een babykamer in het echt zien kom dan langs in één van onze megastores. Welke houten babykamer is jouw favoriet? Of houd je niet zo van houten babykamers? Laat het weten in een reactie.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *