MENU

Reacties uitgeschakeld voor Hoe kamperen met je baby nog leuker wordt Lifestyle & Tips

Hoe kamperen met je baby nog leuker wordt

Oók met een baby is kamperen leuk en ontspannend. Dankzij een aantal handige campingspullen voor je baby gaan jullie een onvergetelijke tijd tegemoet. Jij geniet van meer comfort bij het verzorgen van je baby en de kleine heeft het beter naar de zin. Op de camping missen jullie de luxe van thuis. Maar met de juiste producten is jullie verblijf op de camping toch comfortabel. Koop voor je baby een speciale, opvouwbare kinderstoel, geef hem of haar voldoende mogelijkheden om te spelen en laat de kleine in een praktisch en aangenaam campingbedje slapen. Deze handige producten maken jullie vakantie onvergetelijk.

Kidsriver campingbedje of Deryan Travel Cot

Een campingbedje gebruik je ’s nachts als ledikantje en overdag als ledikantje en als box. Overdag zet je het campingbedje in een schaduwrijke plek neer, zodat je baby zo min mogelijk last heeft van de zon en lekker kan spelen. Een goede en voordelige keus is de Kidsriver Hurley of de luxere Kidsriver Torpy. In plaats van een campingbedje kun je ook de Deryan Travel Cot kopen, een klein tentje inclusief een matrasje en een slaapmatje. De Deryan Travel Cot is geschikt voor kinderen van 0-2 jaar en is aan beide kanten voorzien van muskietengaas, waardoor je de kleine voortdurend in de gaten kunt houden.

Boxkleed als speelkleed

Al geniet je baby nog zo van het spelen in het campingbedje, toch zal je kindje ook weleens gewoon op de grond willen spelen. Je baby heeft dan meer bewegingsruimte. Daarom is het slim om ook een boxkleed mee te nemen zodat je kindje op het kleed kan spelen. Voor het gewicht en de ruimte die het inneemt, hoef je het niet te laten. Een boxkleed past altijd nog wel ergens tussen de bagage.

Campingkinderstoel Fem Star One2Stay

De kinderstoel van thuis is waarschijnlijk veel te groot en te zwaar om mee te nemen naar de camping. Natuurlijk kun je je baby tijdens het eten gewoon in de buggy laten zitten, maar echt handig is dat niet. Neem daarom de Fem Star One2Stay mee, een speciale kinderstoel voor op de camping. Deze weegt slechts 2 kg en is gemakkelijk in te klappen en mee nemen in een speciale draagtas. Heb je deze eenmaal meegenomen met kamperen, dan wil je niet meer zonder. Ondanks het lichte gewicht is de Fem Star toch heel stabiel. Een nog praktischer kinderstoel voor op de camping is nauwelijks denkbaar!

Draagzakken en draagdoeken

Een handig vervoermiddel voor je baby is een draagzak. Vooral op de camping heb je hier veel profijt van. Je hoeft dan niet met de buggy of kinderwagen over het gras te rijden. Kies je voor de Aqua draagdoek van ByKay, dan kun je je baby zelfs meenemen tijdens het douchen. Als er even niemand is om bij de baby te blijven, is dat natuurlijk ideaal. En de kleine vindt het vast heerlijk om samen met jou te douchen.

Bestel vandaag nog jouw babyspullen voor de camping en geniet van een heerlijke, onbezorgde kampeervakantie!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Reacties zijn gesloten.