MENU

Reacties (0) Producten

Hardloop kinderwagen nodig? Dit is ons advies!

hardloop kinderwagen, thule hardloop kinderwagen
Bron: Thule

Houd jij van hardlopen en wil je je kindje dan graag meenemen? Dat kan! Daarvoor hebben wij speciale kinderwagens in onze collectie waarmee je op een comfortabele manier kunt joggen. In deze blog leggen we uit welke kinderwagens geschikt zijn om mee hard te lopen.

Thule Glide 2 kinderwagen

De Thule Glide 2 kinderwagen is bij uitstek een kinderwagen waarmee je kunt hardlopen. Deze kinderwagen is voorzien van grote banden (achter 18 inch en voor 16 inch) en heeft een stabiel ontwerp. Het voorwiel is vast waardoor de kinderwagen niet zomaar kan zwenken. Ook handig: de kinderwagen heeft een afsluitbaar groot opbergvak. Zo kun je toch de benodigde spullen voor je kindje en jezelf makkelijk meenemen tijdens het joggen. De kinderwagen is te gebruiken voor kindjes van 6 maanden – 34 kg. Er is ook een apart verkrijgbare reiswieg beschikbaar, echter is de reiswieg niet geschikt om mee te joggen omdat je kindje dan geen veiligheidstuigje heeft.

Thule Urban Glide 2 kinderwagen

Een andere kinderwagen waarmee je prima kunt gaan joggen of hardlopen is de Thule Urban Glide 2 Kinderwagen. Deze kinderwagen is net iets meer geschikt voor andere uitstapjes naast hardlopen dan de eerder genoemde Glide 2. De Urban Glide 2 is voorzien van een voorwiel dat een stuk kleiner is dan de achterwielen en is behoorlijk wendbaar zodat je makkelijk door krappe bochten kunt sturen. Het voorwiel is volledig draaibaar maar kan wel worden vastgezet tijdens het hardlopen. Zoek je een kinderwagen om mee hard te lopen maar die je ook voor andere uitstapjes in de stad kunt gebruiken, dan is dit de ideale kinderwagen.

hardloop kinderwagen, thule hardloop kinderwagen

Fietskarren en multifunctionele trailers

Ben je niet alleen actief met hardlopen maar vind je fietsen, wandelen en skiën ook leuk? Dan kan een fietskar van het merk Thule ook een uitkomst zijn. Hiermee kun je namelijk ook hardlopen. Deze fietskarren en trailers zijn vaak om te bouwen met apart verkrijgbare kits (jogging kit en ski kit) zodat je er verschillende sporten mee uit kunt oefenen. Wil je bijvoorbeeld je kindjes eerst meenemen op de fiets ergens naartoe, en dan met de trailer wandelen, dan is dat gemakkelijk te realiseren door de fietskar of trailer even om te bouwen.

hardloop kinderwagen, thule hardloop kinderwagen

Bijpassende accessoires

Voor de kinderwagens zijn verschillende accessoires beschikbaar om de kinderwagen zo comfortabel mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een luiertas, autostoel adapters, muskietennet, bidonhouder of een regenscherm. Ook voor de fietskarren zijn verschillende accessoires te koop. Voorbeelden zijn een voetenzak, beschermhoes, babyhangmat en zelfs een slot om de fietskar of trailer op slot te kunnen doen. Wil je de fietskar ook om kunnen bouwen om ermee te joggen of skiën, koop dan de apart verkrijgbare jogging kit of ski kit.

Heb je nog vragen over hardloop kinderwagens? Laat het weten in een reactie!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *