MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

Ga jij ook glimmen van een hoogglans babykamer?

Babykamer Alaska

Ben jij helemaal weg van hoogglans? Dan hebben wij hier het perfecte aanbod aan babykamers voor je geselecteerd. In deze blog lees je namelijk alles over onze verschillende hoogglans babykamers. Ook kun je ideeën opdoen voor de aankleding van de babykamer. Met een andere aankleding van de babykamer kun je de meubels weer een hele ander look geven. Lees en kijk je mee?

Babykamer Alaska

Babykamer Alaska Wit hoogglans

De babykamer Alaska Wit hoogglans heeft een strak design en een moderne look. De meubels zijn robuust en kunnen dus wel tegen een stootje. De commode en kasten zijn voorzien van soft closing zodat je kindje niet wakker wordt als jij even iets uit de kast pakt tijdens het middagslaapje. Van de Alaska Wit hoogglans babykamer is zowel een 1-deurs kast, 2-deurs kast als een 3-deurs kast verkrijgbaar. Daarnaast is er zowel een ledikant van 60 x 120 cm verkrijgbaar als ook een ledikant van 70 x 140 cm. De complete babykamer bestaande uit ledikant, commode en 2-deurs kast is verkrijgbaar voor €999.

Babykamer Bright wit hoogglans

Babykamer Bright Wit hoogglans

De babykamer Bright Wit hoogglans heeft veel weg van de babykamer Alaska Wit hoogglans. Toch is de babykamer Bright Wit hoogglans nog strakker. De commode heeft bijvoorbeeld alleen een frame aan de bovenkant en zijkant van de laden en niet aan de onderkant. Dit geldt ook voor de linnenkast. Daarnaast bestaan de laden en kastdeuren uit vierkante vlakken. Bij deze babykamer is een 2-deurs kast verkrijgbaar die bestaat uit 3 legplanken en 1 roede. De wandkubus als extra decoratie is te gebruiken bij zowel de Alaska babykamer als bij de Bright babykamer. Deze complete babykamer bestaande uit ledikant, commode en 2-deurs kast is nu verkrijgbaar van €1404 voor €1263!

Babykamer Briljant

Babykamer Briljant Wit Hoogglans

Babykamer Briljant Wit hoogglans kenmerkt zich door haar strakke design met rechthoekige poten. Dat is dan ook een verschil met bovenstaande babykamers. Daarnaast oogt deze babykamer strak doordat bijvoorbeeld de commode alleen bestaat uit laden en een commodeblad. Dit geldt ook voor de linnenkast. Deze bestaat enkel uit twee deuren zonder lade. Alles is greeploos wat zorgt voor een extra strakke uitstraling. Ook deze meubels bestaan uit vierkante vlakken. De babykamer Briljant Wit hoogglans bestaande uit ledikant (60 x 120 cm), commode en kast is verkrijgbaar voor maar €849!

Babykamer Sixties Wit hoogglans/Naturel
Babykamer Sixties Wit hoogglans/Walnoot

Babykamer Sixties Wit Hoogglans

Als laatste willen we de babykamer Sixties Wit hoogglans/Naturel en de babykamer Sixties Wit hoogglans/Walnoot tegelijk bespreken omdat het design exact hetzelfde is.De Sixties babykamers kenmerken zich aan hun unieke jaren ’60 design. Dat komt vooral door de pootjes van de babykamer. De babykamer zelf is namelijk strak hoogglanzend, maar de pootjes maken de babykamer tot een unieke stijl. De pootjes zijn gemaakt van massief eiken en daarbij kun je kiezen uit de kleur naturel en de kleur walnoot. Ook deze babykamer heeft greeploze deurtjes. Wil je het ledikant graag lang gebruiken? Dat kan bij uitstek goed bij dit ledikant omdat er ook een peuterzijde wordt meegeleverd. Om het geheel helemaal compleet te maken kun je er zelfs nog een speelgoedkist in dezelfde stijl bij kopen. De babykamer Sixties Wit hoogglans/Naturel is verkrijgbaar voor €1499 en de babykamer Sixties Wit hoogglans/Walnoot voor €1387.

Welke hoogglans babykamer vind jij het mooist?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *